Anamaria Prodan este în stare de șoc după ce a aflat că o persoană dragă ei a fost depistată pozitiv cu Covid-19. Este vorba despre Iulian Prodan, unchiul Anamariei Prodan, care a fost confirmat cu coronavirus. Acesta are 90 de ani și mai grav este că nimeni nu-l ajută, au susținut sursele Spynews.ro.

Potrivit informațiilor oferite de jurnaliști, unchiul Anamariei s-a simțit to mai rău timp de câteva zile. În conzsecință, familia a chemat salvarea în fiecare zi pentru a-l ajuta, însă nimeni nu s-a gândit sa îi facă testul pentru Covid-19. În cele din urmă, el a fost testat pentru coronavirus și rezultatul a ieșit pozitiv.

Anamaria este în stare de șoc, spun sursele apropiate ale vedetei. Asta pentru că se tem, nu doar pentru viața bătrânului cât și pentru viețile vecinilor din curte, mulți dintre ei, la rândul lor bătrâni și vulnerabili.

Becali a intervenit de urgență

Disperată, Anamaria Prodan a vorbit cu Gigi Becali. O echipă de la Imunomedica (clinica patronului FCSB) s-a deplasat la locuința bătrânului. Testul rapid pentru Covid, făcut de către angajații lui Becali a ieșit pozitiv.

“Ana a înnebunit… Iulian este fratele mamei sale, Ionela Prodan, și îl iubește la nebunie. A sunat câteva ore încontinuu la DSP, la spitale, și nimeni nu a băgat-o în seamă. Timpul trecea, iar unchiul se simțea din ce în ce mai rău. Pur și simplu i se închidea telefonul în nas.

Atunci, Ana a sunat la 112 și a făcut un scandal teribil, întrebându-i pe cei de acolo dacă în halul ăsta s-a ajuns în România, să moară oamenii fără să-i pese nimănui! S-a lăsat cu țipete, cu vorbe grele… Ana pur și simplu și-a ieșit din fire, țipând că nu se poate așa ceva! I-a amenințat pe toți, să vină cineva să-i ajute unchiul. Într-un final, în jurul orei 17:00, a sosit Salvarea și l-a dus pe bătrân la Matei Balș”, au reltatat apropiații Anamariei Prodan pentru fanatik.ro

Aceeași sursă a dezvăluit că, potrivit declarațiilor date de apropiați ai impresarei, acesta este speriată și că nici ea nu s-ar simți prea bine.

” Nu se gândeşte că ar avea COVID-19, dar nu-i vine să creadă ce se întâmplă în România anului 2020. Nu vrea să mai răspundă la telefoane, nu vrea să mai audă de nimeni. Îi e gândul doar la unchiul ei, nu o mai interesează fotbalul, nimic…”  , au comentat apropiații pentru publicația amintită.