„Mă vezi în toate fotografiile și mă vezi peste tot așa, cum sunt eu acum (n.r. – alături de Laurențiu Reghecampf ), și mai ales că mă știți că sunt atât de asumată. Și dacă doamne ferește s-ar întâmpla vreodată… Despre divorțul meu nu a știut nimeni, eu eram divorțată de doi ani și locuiam cu soțul meu în casă și cu copiii mei”, a spus Anamaria Prodan, care a mai fost căsătorită cu baschetbalistul Tiberiu Dumitrescu, cu care are doi copii, Rebecca și pe Sarah.

Cei doi formează un cuplu de mai bine de 10 ani, dar povestea lor de dragoste a început în urmă cu mai mulți ani, atunci când Reghecampf avea 18 ani și Anamaria Prodan 21 de ani.

„Pe Anamaria am cunoscut-o la 18 ani. A fost dragoste la prima vedere, dar drumurile noastre s-au despărţit atunci. O admir sincer pe Anamaria. E singura femeie care a reuşit în lumea bărbaţilor, a fotbalului. O admir pentru curajul ei! Femeia, în mentalitatea multor bărbaţi, e făcută să stea acasă, sa facă copii şi să spele rufe. Eu cred că femeia poate să muncească la fel de mult ca bărbatul, să aibă o preocupare”, declara acum ceva timp Laurențiu Reghecampf.