Anamaria Prodan a publicat fotografia care dezvăluie totul! Impresara s-a decis să nu mai ascundă nimic.

Ea neagă în continuare că ar exista probleme majore între ea și soțul ei, care să  poată duce la un eventual divorț.

Anamaria Prodan a publicat fotografia care dezvăluie totul! Sărut pasional cu Reghecampf

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf trec printr-o perioadă dificilă în căsnicia lor. Zvonurile că urmează să divorțeze au făcut înconjurul internetul, iar părerile au fost împărțite.

Celebra impresară a mărturisit cu fiecare ocazie că între ea și soțul ei nici nu se pune problema unui divorț.

Recent, noi fotografii cu Laurențiu Reghecampf au început să circule în mediul online. Antrenorul se află în Grecia, unde a fost fotografiat cu o femeie la masă.

Anamaria Prodan a răspuns întrebării de pe buzele tuturor și a dezvăluit că soțul ei a plecat în Grecia, la mânăstire. Pentru a arăta că legătura dintre cei doi este mai puternică decât orice, ea a postat o fotografie cu soțul ei, în care se sărută pasional.

”Soț perfect, bărbat perfect, iubire, încredere și familie”, a scris vedeta, în descrierea fotografiei. Internauții s-au bucurat să îi vadă într-o asemenea ipostază și nu s-au abținut să arate acest lucru în secțiunea de comentarii, arată spynews.ro.

”Ultimele luni au fost foarte stresante”

Anamaria Prodan a mărturisit că ultimele luni au fost foarte stresante atât pentru ea, cât și pentru soțul ei. Ea a dezvăluit că soțul ei a plecat în Grecia, la mânăstire, pentru a se ruga.

”Soțul meu a plecat cu Luca, băiatul meu, să se roage la mânăstire. Trebuia să-l ia și pe cel mic, dar bebe a vrut să rămână în vacanță. Să nu avem discuții că-l acopăr sau ceva, vă dau ceva de la soțul meu. Normal că știam că este acolo. Sunt în Dubai. Muncesc. Avem companie aici. Laurențiu a mers că a simțit să se roage.

A obosit și el de tot și noi și copiii. Vrem să scăpăm de asta toți”, a spus Anamaria Prodan, potrivit sursei citate.

Cu privire la motivul pentru care nu l-a însoțit pe Laurențiu Reghecampf în Grecia, impresara a declarat:

”Sunt în Dubai. Muncesc. Avem companie aici. Laurențiu a mers că a simțit să se roage. A obosit și el de tot și noi și copiii. Vrem să scăpăm de asta toți.”

”Probleme am spus, ca toate cuplurile. La noi nu a existat nimic urât. Soțul meu și familia mea nu și-au construit averea, numele, demnitatea, mândria pe scandal.

Acum pentru familia mea este iad. De asta toată familia mea a plecat din țară, să scăpăm de circ și scandal.”, a mai spus Anamaria Prodan, conform sursei citate.

Sursă foto: captură Antena 3.

Sursa foto: Instagram.