Într-o posatre pe contul personal de Instagram, Anamaria Prodan a răbufnit din nou. Ea susține că toate zvonurile apărute pe internet sau în presa din România și din afară sunt venite de la persoanele care le doresc răul și așteaptă cu sufletul la gură despărțirea, însă cei doi s-ar înțelege foarte bine.

Totodată, impresara susține că soțul ei nu a ajuns bătaia de joc a țării, iar numele său nu trebuie asociat cu al altor femei.

”Eu unde eram? Chiar așa? Reghecampf a ajuns bătaia de joc a României? Îi asociați numele lângă femei de acest nivel? Păi eu am întrebat în oraș cine-s fetele și m-am uitat pe net… Mama mea 🙈. Cum să-i asociați numele soțului meu cu asemenea nume și fapte? Cum facem?”, a scris Anamaria Prodan pe Instagram.

”Luați mâinile de pe Reghecampf

În același timp, Anamaria Prodan a afirmat că soțul ei nu are nicio legătură cu femeile cu care a fost asociat în ultima vreme și că nici măcar nu le cunoaște, doar că această asociere este defăimătoare pentru familia și pentru copiiii ei.

Anamaria Prodan a mai adăugat că persoanele care se mai iau de soțul sau de familia ei vor avea de suferit, menționând că această situație se va sfârși în curând.

”Orice prieteni sus-puși sub jurământ vă spun că se vor ruga secundă de secundă la Dumnezeu să îi ia mai repede la el, să nu mă uit către ei eu! Pentru că nu ating pe nimeni, doar mă uit. Mă rog la Dumnezeu și atât, finalul îl vedem împreună, pentru că orice l-am rugat pe Dumnezeu mi-a făcut dreptate. Luați mâinile de pe Reghecampf și de pe familia mea, căci se va alege praful de cine ne face rău”, a scris Anamaria Prodan pe Instagram.

În ceea ce privește persoanele care i-au făcut rău în această perioadă, impresara susține că nu se va răzbuna, ele fiind pedepsite de Dumnezeu. Ea a mai precizat că va continua să își trăiască povesta de dragoste pe care o are alături de Laurențiu Reghecampf, familia fiind pe primul loc.