Anamaria Prodan a ținut să dea noi inflormații despre relația pe care o are cu Laurențiu Reghecampf. Mai exact, nu este vorba atât de legătura ei cu cel care îi este soț, cât mai ales de raporturile avute de antrenor cu cele două fiice ale celebrei impresare. Astfel, s-a aflat acum că Laurențiu Reghecampf mergea împreună cu Rebecca și Sarah, în club. Este vorba de cele două fiice ale Anamariei Prodan, rezultate dintr-o căsătorie anterioară.

Prin detaliile oferite acum opiniei publice, Anamaria Prodan a dorit să arate, încă o dată, cât de multă armonie există în căsnicia ei și că nici nu s-ar pune problema unui divorț.

Anamaria Prodan a ținut să sublinieze ce relație model există între Rebecca, Sarah și Laurențiu Reghecampf. Un exemplu în acest sens l-a constituit momentul în care tinerele au vrut să înțeleagă mai bine conceptul de viață de noapte. Cum ele nu aveau voie să meargă în cluburi, Reghecampf a fost cel care a găsit soluția salvatoare. El nu a stat mult pe gânduri și s-a dus cu fiicele soției sale în club, pentru a le arăta ce se petrecere acolo.

Laurențiu Reghecampf a fost în discotecă lângă Rebecca și Sarah

„Noi vorbim amândoi cu copiii. Laurențiu a fost în discotecă lângă Rebecca și Sarah când ele își doreau foarte tare să vadă cum e viața aia de acolo. Și eu nu le lăsam’, a povestit Anamaria Prodan. Ea a explicat că Laurențiu a vrut să le indice pericolele care pot apărea dacă nu sunt cu băgare de seamă.

„Laur a a zis: Eu le iau să le arăt ce înseamnă viață de noapte, prostituție, pești, nenorociri, droguri și absolut tot. Și s-au dus. (…) Vorbesc de ce se întâmplă noaptea într-un club…și le vezi pe toate. Unele stau și fac cu mâna la mașină, poate oprește cineva. Îți spun că Laur le-a explicat fetelor absolut tot. Uite ce înseamnă practic să te vândă cineva la un domn pe oră, cât stai, ce trebuie să faci. E oribil! Este cel mai groaznic lucru de pe pământ din punctul meu de vedere!’, a povestit impresara, conform viva.ro.

Rebecca și Sarah au avut diferite întrebări și curiozități referitoare la ce se întâmplă în cluburi.

„Mă întreba Sarah la un moment dat de ce fetele acestea nu muncesc. Pentru că este mai ușor să stai pe spate, în pat sau în genunchi. Este mult mai ușor. D-asta ele nu au voie. În familia asta niciodată nu o să existe admirație pentru așa ceva, nici măcar curiozitate pentru așa ceva”, a povestit Anamaria Prodan.