Digi24.ro rămâne lider în clasament, având o stagnare a numărului de afișări, de 90 de milioane în luna noiembrie.

În schimb, digisport pierde aproximativ 8 milioane de afișări, de la aproximativ 71 de milioane la 63 de milioane de afișări în noiembrie.

Tor scădere a înregistrat și gsp.ro, de aproximativ 10 milioane de afișări. Prosport a suferi o scădere a numărului de afișări, ca toate site-urile de sport.

StirileProTV își continuă trendul descedent început în septembrie,  ajungând în noiembrie la 33 de milioane de afișări, jumătate față de august, când înregistrase aproape 60 de milioane de afișări.

O creștere a înregistrat site-ul capital.ro, care câștigă o poziție în top, cu un plus de aproximativ 5 milioane de afișări.

De asemenea, o creștere importantă a înregistrat site-ul adevarul.ro, de aproximativ 3 milioane de afișări.

Nu în ultimul rând, evz.ro a înregistrat o creștere importantă a numărului de afișări, de la 44 de milioane, la peste 47 de milioane în luna noiembrie.

În ceea ce privește numărul de unici, clasamentul rămâne aproximativ la fel ca cel de luna trecută: digi24 rămâne lider, urmat de adevarul, stirile PRO TV, libertatea, capital, playtech, mediafax, evz, hotnews și observatornews, fără modificări foarte mari de la o lună la alta.

Cancan.ro, site-ul care a suferit un șoc în materie de trafic în luna octombrie, așa cum a scris Capital aici, a rămas la nivelul atins în octombrie, fără să dea niciun semn de revenire.