Răzvan Cuc, ministrul Transporturilor, l-a amenințat marţi seara pe realizatorul emisiunii „Dosar de politician” de la B1 TV, Silviu Mănăstire, cu procesul, după ce acesta din urmă l-ar fi acuzat pe demnitar că numele său ar apărea într-un caz de corupție.

În ultimele zile au apărut o serie de înregistrări pe B1 cu ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc și fostul șef al CFR Călători, Iosif Szentes, în care se vorbea de o șpagă de 500.000 de euro. Cuc a explicat că este extrem de deranjat că s-a încercat un șantaj împotriva sa și va depune plângere penală împotriva lui Szentes.

„Văd că îmi alipiți numele de tot felul de fapte de corupție Ceea ce faceți dumneavoastră este un proces continuu de defăimare. pentru asta, cred că cel mai bine, o să ne întâlnim și noi în instanță. Unde este numele meu, unde este Cuc în afacerile de la Călători? Eu nu știu despre ce șpagă este vorba”, a spus Răzvan Cuc.

La rândul său, jurnalistul a spus că, în nici un moment, nu a spus că ministrul Transporturilor ar fi implicat direct în acest caz.