Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, neagă toate acuzațiile care i se aduc din partea directorului demis la Tarom, Mădălina Mezei. Cuc lansează de asemenea atacuri la adresa fostului director Tarom despre care spune că este parte a unor jocuri de interese.

„Tot acest joc în care a intra acum nu poate aduce decât un prejudiciu de imagine TAROM-ului și degringoladă printre angajații companiei, deși în ieșirile publice susține că nu și-a dorit acest lucru. A demonstrat acum ceea ce am văzut în aceste patru luni: incompetență, inconsecvență și că este aservită unor anumite grupuri de interese. (…)

Doamna se încurcă în propriile minciuni: prima dată a spus de anulări de curse, apoi de rețineri la sol – că e vorba de patru sau de cinci aeronave. Sunt sigur acum că decizia Consiliului de Administrație a fost cea mai bună decizie pe care au luat-o pentru că astfel am scos compania din ghearele influenței PNL.

Doamna Mezei uită că cei din familia ei au dorit pentru ei sau pentru grupurile lor de interese numai funcții de conducere? Chiar soțul dânsei a fost pus în funcția de director general adjunct al TAROM cu sprijinul celor de la PNL și după șase luni a fost dat afară. Presupun că tot pentru incompetență”, a spus Răzvcan Cuc.

Directorul demis al Tarom, Mădălina Mezei a declarat că ministrul Cuc i-ar fi cerut să anuleze mai multe zboruri și să identifice senatorii și deputații de la bord.

„Domnul ministru m-a chemat la dumnealui în birou, cu două zile înainte, să îmi spună că trebuie să anulam niște curse interne ca să oprim accesul parlamentarilor la votarea moțiunii de cenzură. I-am răspuns că așa ceva este imposibil, pentru că noi nu suntem stăpâni de sclavi, suntem o companie de oameni liberi.”