NATO se va pleca în fața Rusiei

Apti Alaudinov, cel mai de încredere aliat al liderului cecen Ramzan Kadîrov, amenință țările NATO! Potrivit spuselor sale, până în anul 2030, nu va mai exista NATO în forma sa actuală și că se vor pleca în fața Rusiei. A mai spus că Rusia va duce acest război pe tot parcursul deceniului. Potrivit lui, Rusia intenționează să distrugă Alianța Nord Atlantică.

„Rusia va câștiga în această operațiune militară specială și pe toate celelalte câmpuri de luptă. Da, va trebui să luptăm din greu până în 2029-2030, dar vă pot asigura că rezultatul acestei operațiuni militare speciale va fi că blocul NATO va înceta să mai existe în formatul în care există astăzi. Cele mai multe dintre acele state, care astăzi aleargă după America, vor îngenunchea și vor jura credință Rusiei, cerând să fie acceptate în coaliția noastră”, a zis el într-o intervenție TV.

Emisiunea TV a fost înregistrată și postată apoi pe contul oficial de Twitter al lui Anton Gerashchenko, fostul consilier al Ministrului Afacerilor Interne din Ucraina.

Cine este Apti Alaudinov?

Apti Alaudinov a fost numit în postul de șef adjunct al direcției principale pentru activități militaro-politice a Ministerului Apărării din Rusia de către președintele Rusiei, Vladimir Putin. Este comandantul forțelor speciale cecene Ahmat. Conform presei independente din Rusia, el ar putea fi viitorul lider al Ceceniei.

Apti Alaudinov, Ramzan Kadîrov
Apti Alaudinov și Ramzan Kadîrov (SURSA FOTO: Telegram, Ramzan Kadîrov)

Avertismentele Rusiei la adresa NATO apar adesea în emisiunile TV din Rusia. De multe ori, se vorbește despre distrugerea NATO, atacuri cu bombe nucleare asupra capitalelor occidentale și refacerea imperiului rus.

Un război nuclear ar putea avea loc în Europa

Un alt rus a mărturisit că își doresc să schimbe viitorul Europei, că vor „o Europă mutilată”. Acesta ar fi prețul războiului nuclear. Totuși, americanii vor fi în siguranță, „cel mult un norișor ar putea ajunge la ei”. Crede că ar trebui să se renunțe la falsa delicatețe referitoare la absența unui război nuclear în Europa. Va exista unul. Trebuie identificate orașele europene care vor fi distruse pentru ca europenii să înțeleagă că pot muri mâine.

„Vrem să schimbăm viitorul Europei, ceea ce înseamnă 200-250 de milioane de europeni morți și o Europă mutilată. Acesta este prețul războiului nuclear. Americanii vor fi bine, ei sunt ok.

Va ajunge cel mult un norișor pe la ei. Dar cred că trebuie să lăsăm deoparte falsa delicatețe că nu va fi război nuclear în Europa.

Va fi! Și trebuie să o spunem direct și să numim orașele europene pe care le vom distruge. Trebuie să îi facem pe europeni să înțeleagă că pot muri mâine”, spunea el în cadrul unui interviu acordat pentru Russia 1.