Cea de-a doua generație de APU-uri AMD Seria A pentru desktop este disponibilă la prețuri între 55$ și 122$ USD. Comparativ cu oferta competiției pentru aceeași categorie de preț, noile APU-uri oferă o metodă ușoară de upgrade bazată pe o infrastructură stabilă de socket. Utilizatorilor de APU-uri AMD li se oferă acces către AMD App Zone și o listă completă de aplicații accelerate ce sustin toată puterea APU-ului. Având suport hardware accelerat pentru DirectX 11 pe grafică AMD Radeon și o experientă captivantă oferită de tehnologia AMD Eyefinity, APU-urile Seria A sunt soluția ideală pentru sisteme ce rulează Microsoft Windows 8 și Windows 7.
 
“Noul APU AMD Seria A este ideal pentru oricine caută un nou desktop sau PC home theater cu un raport pret/performanță de top,” spune Leslie Sobon, vice-președinte corporate, produse și componente desktop, AMD. “Combinația de viteză de procesare, număr mai mare de nuclee și grafica discretă de pe noua Serie A, face acest APU o platformă excelentă pentru gameri și entuziaști.”
 
Începând de astăzi, următoarele APU-uri AMD Seria A sunt disponibile prin partenerii și retailerii AMD, de oriunde in lume: