City+ are un ecran de 7 inch, procesor dual Core Cortex A9 de 1,5 Ghz, 512 MB memorie RAM, spaţiu de stocare de 8 GB, cameră frontală de 0.3 MP şi un acumulator care oferă un timp utilizare de până la patru ore şi standby de 250 de ore.

„Succesul de care s-a bucurat modelul Speed City, aflat în topul vânzărilor în ultimele 7 luni, ne-a inspirat să dezvoltăm o nouă tabletă care să ofere mai multe avantaje la un preţ accesibil. Astfel am creat City+, o tabletă accesibilă care nu face rabat de la calitate”, a declarat Lucian Peticilă, general manager Allview.
Cu o grosime de numai 7,9 mm şi o greutate de 289 de grame, noua tabletă are capacitatea de a reda filme şi videoclipuri Full HD, iar dacă este conectată prin cablu HDMI la un televizor compatibil, filmele şi videoclipurile pot fi vizualizate la această rezoluţie.  Tableta suportă multiple formate de e-book-uri, iar prin intermediul magazinului online preinstalat, utilizatorii au acces la o multitudine de jocuri şi aplicaţii.

Tableta Allview City+ va fi disponibilă în două variante de culori (alb şi negru) şi poate fi achiziţionată din magazinele partenere la preţul de 439 de lei.