L3 Cheer va fi un telefon uşor de utilizat care va surprinde prin conectivitatea GPRS şi WAP, player-ul audio şi video, camera foto cu flash light şi radio-ul FM care poate înregistra muzica difuzată.

“Printre gadget-urile din ce în ce mai complexe care apar pe piaţă, modelele entry îşi vor regăsi întotdeauna locul adresându-se unui public larg care caută un telefon simplu şi robust care să îndeplinească funcţionalitatea Dual SIM şi care să ofere o autonomie ridicată a bateriei. L3 Cheer îndeplineşte aceste cerinţe şi chiar le depăşeşte prin suportul multimedia cu care este dotat”, a declarat Silvia Soare, Manager Marketing.

L3 Cheer redă şi stochează fişiere audio şi video până la 4 GB prin cele două sloturi disponibile pentru carduri de 2 GB care completează memoria telefonului. Noul model vine şi cu o opţiune utilă de respingere prin SMS a apelurilor primite în momente nepotrivite.

L3 Cheer are o autonomie ridicată care poate ajunge până la 10 zile în modul de aşteptare şi până la 4 ore în modul de convorbire.   L3 Cheer va fi disponibil în două variante negru sau alb şi se va găsi la vânzare în magazinele partenere de la mijlocul lunii martie.

Te-ar putea interesa și: