Mutarea momentului în televiziune! Alex Vlădescu a semnat cu B1 TV

Alex Vlădescu, care a lucrat până nu de mult şi la Antena 3 CNN, și-a luat rămas bun de la colegii săi de la DC News TV. El s-a alăturat echipei B1 TV.

Telespectatorii îl vor putea vedea pe B1 TV de Ziua Națională a României. Vineri, 1 Decembrie 2023, va prezenta matinalul „Bună dimineaţa, România!”, alături de Gabi Mihai, potrivit Paginademedia.ro.

Emisiunea TV se difuzează de luni până vineri, între orele 07:00 – 11:00.

Alex Vlădescu
Alex Vlădescu (SURSA FOTO: Facebook)

Despre Alex Vlădescu

„Redactor. Reporter. Editor. Prezentator. Sunt pașii pe care i-am făcut în televiziune. Treptat. În ani. Am muncit pentru fiecare informație obținută. Pentru fiecare interviu reușit. M-am bucurat pentru fiecare clipă de succes și am plâns pentru materialele nereușite.

Televiziunea este universul meu. Locul în care mi-am dorit să ajung și în care am crescut. Televiziunea este domeniul care m-a învățat tot ce știu azi. Inclusiv să prețuiesc libertatea”, este descrierea sa de pe LinkedIn.

Alex Vlădescu este licențiat în Științele Comunicării Jurnalism și Științe ale Comunicării (Universitatea „Ovidius” din Constanța) șo masterand al programului Jurnalism Tematic, Jurnalism și Științele Comunicãrii (Universitatea din București).

A lucrat pentru „ZIUA de Constanţa” din noiembrie 2015 până în decembrie 2016. A lucrat pentru Național TV din ianuarie 2017 până în octombrie 2017. A făcut parte din echipa Realitatea Media SA timp de un an și 11 luni. Mai exact, din octombrie 2017 până în august 2019.

A lucrat pentru Antena 1 din august 2019 până în ianuarie 2020. A făcut parte din echipa Antenei 3 CNN din august 2019 până în octombrie 2022. A fost şi prezentator al emisiunii „Income Magazine” pe Antena 3.

Din octombrie 2022 până-n prezent, ocupă funcția de „Public Relations Specialist” în cadrul Blocului Național Sindical.

Din februarie 2023, lucrează pentru DC News TV.

Irina Gologan și-a dat demisia de la Prima TV

La rândul ei, Irina Gologan a renunțat la postul său de la Prima TV. După trei ani „frumoși”, a optat să își continue drumul în afara postului de televiziune.

Cu încredere în propriile forțe, privind cu entuziasm spre viitor, Irina Gologan face acest pas decisiv. Momentan, nu se știe ce planuri are pentru viitor.

„Hai ca au fost trei ani frumoși, cu de toate. Dar, știți cum se zice, “nu sta, că-ți stă norocul”…. Așa că urmez cursul vieții, cu multă încredere și entuziasm. Ce vreau sa spun este ca am decis sa inchei colaborarea mea cu Prima tv si ca le multumesc colegilor si prietenilor de aici pentru toate zilele bune si mai puțin bune si pentru ca, trăgând linie, a fost tare fain!

Pentru mine incepe un nou drum, despre care sigur o sa va povestesc la timpul potrivit. Va multumesc pentru atenție”, a scris, miercuri, Irina Gologan pe contul ei de Facebook.

Irina Gologan
Irina Gologan (SURSA FOTO: Facebook)

Mai multe persoane i-au urat succes pe noul drum. „Succes!” / „Spor!” / „Mult succes în continuare, Irina! Te îmbrățișez.” / „Succes Irina! Sunt sigură că vei avea succes în noua ta activitate pentru că ești o femeie care știe ce vrea în viață! Să îți urmezi întotdeauna visul și să nu uiți a visa.” / „Baftă!”