Este momentul în care ne gândim că ”o mână de var sau de vopsea proaspete” ar schimba multe în casă sau când descoperim că iarna a lăsat urme suficient de urâte în urma sa și că avem multe de reparat și de rezolvat.

Cam în toate casele începe, într-o formă sau alta, curățenia de primăvară sau ceea ce noi, la Ajusto, am numit-o operațiunea CU CASELE CURATE. Pentru renovări, reparații diverse sau alte lucrări ce trebuie făcute prin casă, meșterii Ajusto sunt mereu la dispoziția clienților săi. Și, tocmai din respect pentru clienți, dar și pentru meserie, noi punem preț pe lucrul bine făcut. Meșterii noștri lucrează corect și, nu în ultimul rând, curat.

Ne alegem cu grijă colaboratorii. Procesul de recrutare nu este unul ușor. Iar gradul ridicat de dificultate vine tocmai din faptul că selecția celor pe care vi-i recomandăm pentru diferite lucrări în casă este riguroasă, temeinică și nu sunt mulți cei care îndeplinesc toate condițiile.

După cum bine știți, în această zonă a economiei, se lucrează suficient de mult la negru. Câți dintre noi nu am chemat un meșter recomandat de vreun prieten să ne rezolve o problemă la bucătărie? Câți nu am auzit formula ”Cât face deranjul?/Cât vreți dumneavoastră, dar și drumul și piesele, că a fost ceva de lucru. Cine v-a făcut lucrarea, și-a cam bătut joc, să știți”. Vă sună cunoscut? Și nouă.

Și nu e deloc plăcut, atât timp cât nu știi nici cât te costă și, la fel de important, cât va rezista noua reparație. Aplicând pentru un proiect sau o lucrare pe Ajusto.ro, puteți fi siguri că veți primi garanție pe lucrare, că prețul stabilit în urma constatării așa va rămane și, în plus, în urma meșterilor noștri casa rămâne curată, pentru că lucrăm după standard, nu după ureche.

Intră pe ajusto.ro și cheamă echipa de meșteri pentru operațiunea CU CASELE CURATE. Poți să plătești online, direct pe site-ul nostru, așa cum e firesc să se întâmple în 2017.

Prin urmare, în primăvara asta ai mai mult timp liber pentru tine.