Pentru posturile de medic specialist și medic rezident, candidații pot fi medici rezidenți, medici specialiști și absolvenți ai Facultății de Medicină. Printre responsabilitățile enumerate de angajatori sunt: consultația și diagnosticarea pacienților, prescrierea tratamentelor, internarea, dacă este cazul, monitorizarea pacienților, actualizarea fișei de observație etc.

În anunțul de recrutare postat pe site-ul eJobs.ro nu este specificat nivelul salariului. Totuși, iată câteva beneficii pe care le presupune acest job: cazare asigurată de la data începerii contractului de muncă, contract pe o perioadă minimă de 12 luni și posibilitatea de a aduce și familia.

Dacă îți dorești să aplici la acest job, însă nu știi limba germană, o poți învăța în cadrul unui curs special de limbă germană, care se va desfășura în Hanovra, începând cu data de 3 august.

 

Află AICI mai multe informații despre acest job.

 

 

 

Același lucru este valabil și pentru cel de-al doilea anunț de angajare al aceleiași companii, cel pentru postul de asistent medical generalist. Și pentru acest job este necesară absolvirea studiilor superioare de medicină. Angajatorul le va face celor 50 de persoane care vor fi selectate contracte de muncă pe o perioadă de cel puțin un an. Viitorii angajați vor avea posibilitatea să-și aducă și familia.

Printre responsabilitățile pe care va trebui să le îndeplinească viitorii angajați se numără administrarea tratamentelor injectabile sau pe cale orală, măsurarea și monitorizarea funcțiilor vitale, testarea glicemiei, pansarea escarelor, oferirea primului ajutor în situații de urgență.

 

Aflați AICI mai multe detalii legate de acest job.