Directorul comercial Agricover Credit, Lucian Neagu a anunţat că s-a dezvoltat o soluție care asigură achiziția de motorină pe tot cursul anului.

„Este vorba despre un program care să continue distribuţia de motorină către fermieri, disponibilitatea oricărei cantităţi atunci când este nevoie şi termenul de plată. Nu mai este o problemă încasarea banilor, fermierii au motorină atunci când doresc, cumpără motorină şi îşi stabilesc când doresc momentul de plată. Concret, achitarea se face atunci când decid fermierii, în funcţie de situaţia din firmă când decid, costul suplimentar în cazul în care decideţi să plătiţi este de 3 bani/l de motorină”, a explicat Lucian Neagu, în faţa a peste 700 de fermieri prezenţi la conferinţa anuală “Inovație și tendințe în agricultură” organizată de Agricover.

Lucian Neagu a mai exlipicat că Agricover Credit, şi-a propus plasamente de peste 1 miliard de lei. „Ne am propus să avem un număr de peste 2.400 de fermieri creditaţi, deschiderea altor puncte, creşterea echipei de teren şi noi produse”, a subliniat directorul comercial al Agricover Credit.