Incepand cu anul 2009 agentia Brennan Research & Consultants isi consolideaza rolul pe care il joaca in industria de profil prin parteneriatul incheiat cu unul dintre cei mai cunoscuti si mai valorosi specialisti din domeniu.

Fost manager al departamentului de research si analize strategice din cadrul Vodafone Romania a carui echipa a coordonat-o in ultimii 5 ani, Cosmin Nae se alatura echipei de management al agentiei Brennan Research & Consultants in calitate de consultant extern, alaturi de Bogdan Florea, General Manager si Radu Bogdan, Managing Partner si Business Development Manager.

Expertiza lui Cosmin va aduce un plus de valoare in interpretarea rezultatelor cercetarilor, in designul studiilor de piata dar si in asistenta oferita clientilor pentru a gasi directiile strategice de aplicare ale acestora.

Cu peste 10 ani de experienta practica in companii multinationale de top, la care se adauga alti 10 ani de pregatire teoretica (licentiat al Facultatii de Statistica si de Sociologie Bucuresti), Cosmin Nae este recunoscut ca fiind unul dintre oamenii cei mai experimentati in cercetarea pietei din Romania.

Expunerea sa vizeaza atat piata de consumatori cat si piata de afaceri, atat in zona cantitativa cat si in cea calitativa. Prin pozitia ocupata in ultimii ani, el a avut o perspectiva globala asupra research-ului fiind implicat in numeroase cercetari internationale in arii precum branding si comunicare, satisfactia clientilor, teste de produs, optimizari procese cercetare, etc. Din 2009, Cosmin a luat decizia de a patrunde in zona consultantei de profil cu scopul de a aduce valoare adaugata in anumite zone ale cercetarii pietei din Romania.

„Il cunosc pe Cosmin de mai multi ani, perioada in care l-am urmarit cu atentie in toate interactiunile mele din postura de furnizor de servicii specializate. Am fost de la bun inceput atras de stilul lui profesionist de lucru, de seriozitatea cu care trata problemele, dar nu in ultimul rand de calitatea sa umana. Profesionalizarea serviciilor este prioritara pentru noi in 2009 si suntem convinsi ca acest parteneriat va contribui la aceasta strategie, a declarat Bogdan Florea, General Manager Brennan Research & Consultants

”Trecand in „tabara” antreprenoriatului, vad parteneriatul cu Brennan Research & Consultants drept o oportunitate pentru ambele parti. Ne cunoastem de multa vreme, ne putem evalua corect si cred ca prin aceasta colaborare putem actiona parghiile necesare pentru a optimiza serviciile furnizate catre client. Sunt convins ca avantajele noastre vor fi chiar mai relevante in piata in conditiile economice actuale”, a declarat Cosmin Nae, consultant Brennan Research & Consultants.