Cu o experienţă profesională de peste 12 ani în vânzări atât pe partea de conturi internaţionale cât şi pe cea de comerţ tradiţional, Adrian Vlaicu a preluat funcţia de National Key Account Manager în cadrul companiei Caroli Foods. Astfel, Adrian Vlaicu se alătură echipei coordonate de către Managerul Naţional de Vânzări, George Ungureanu.

Adrian Vlaicu va coordona activitatea de vânzări pe segmentul Key Account şi va fi responsabil de implementarea politicii comerciale în relaţia cu toate conturile locale şi internaţionale.

Înainte de venirea sa la Caroli Foods, Adrian Vlaicu a ocupat poziţia de National Key Account Manager în cadrul companiei Red Bull România. De asemenea, acesta a mai activat în cadrul unor companii precum: Intersnack, Star Foods, BDG Imprest. O serie de traininguri axate în special pe tehnici de vânzare şi negociere, plus certificatele obţinute în management (Performance Management, Finance Management şi Human Resources Management) urmate de Adrian Vlaicu au condus la un statut profesional bine consolidat.

Caroli Foods este unul dintre liderii pieţei de mezeluri din România, ocupând locul doi. Grupul produce cinci mărci de mezeluri: Gourmet, Caroli, Maestro, Sissi (franciză) şi Primo Familia. Pe parcursul celor 12 ani de activitate, Caroli Foods a investit peste 35 de milioane de Euro în procesarea şi distribuirea mezelurilor (tehnologie, echipamente de igienă, resurse umane etc.). Grupul are 1.300 de angajaţi, dintre care majoritatea au între 18 şi 35 de ani. Produsele Caroli Foods sunt aliniate standardelor Uniunii Europene. Cele două fabrici de la Piteşti, cu o suprafaţă productivă de peste 18.000 de metri pătraţi, sunt certificate în vederea siguranţei alimentare. Grupul Caroli Foods este în principal format din companiile Caroli Prod 2000, T.C. Affaires, INDCARF S.A şi Maestro Industries.