Adrian Samson (42 de ani) are o experiență vastă în management, marketing și consultanță de afaceri, acumulată în poziții cheie precum cea de Country Head al Sandoz România, General Manager al GSK Consumer Healthcare, Marketing Director pentru Coty Cosmetics. De-a lungul parcursului său profesional a implementat programe complexe de transformare și dezvoltare a afacerilor.

Piața în care operăm este în continuă schimbare, oferă destule oportunități dar și multe provocări. Pentru a face față cu succes avem nevoie de o companie de distribuție modernă, eficientă și cu un model de business adaptat la condițiile pieței. Menținerea unei balanțe optime între creștere, profitabilitate și cash flow este foarte importantă pentru noi” a declarat Adrian Samson (foto).

Noul director general al ADM Farm are și un background educațional valoros, fiind absolvent al unui Executive MBA în România în cadrul ASEBUSS, al unui MBA la Emory University în Atlanta, SUA și al unui program de General Management la Harvard Business School. Adrian Samson a absolvit Facultatea de Fizică în cadrul Universității București în anul 1995.

ADM Farm face parte din ADM Farm Group, alături de alte 2 companii: PDG (Para Distribution Group) și Famaciile Santé. În prezent, compania înființată în 1998 are o echipă de peste 500 de profesioniști și colaborează cu peste 120 de producători și peste 6000 de clienți, cărora le furnizează cca 5500 de produse și servicii; ADM Farm asigurăacoperire națională prin cele şapte filial pe care le are (Brașov, Cluj, Constanța, Craiova, Galați, Suceava, Timișoara).