Viorel Cataramă este însurat cu celebrul chirurg estetician Adina Alberts, cea care i-a făcut un număr necunoscut de operații estetice.

Însuși omul de afaceri, care a împlinit 65 de ani în luna ianuarie, a recunoscut că modul în care arată i se datorează și soției sale.

„Am recunoscut că am apelat la operaţii estetice şi orice cetăţean de pe pământul ăsta ar trebui să facă la fel, să apeleze la toate descoperirile din domeniul medical”, a declarat Viorel Cataramă.

Răspunsul oferit de Adina Alberts

„Nu a fost nevoie să îl conving eu. Este un tip open minded. Cunoştea acest procedeu înainte de a mă întâni pe mine. Este adevărat că acum îmi este pacient şi eu sunt cea care are grijă de felul în care arată. Trebuie să recunoaşteţi că este departe de a fi vreun Mickez Roucke sau Sylvester Stallone. Totul la el este calculat şi executat cu simţul măsurii”, a transmis aceasta.

Viorel Cataramă a încercat să se infecteze cu COVID-19

Viorel Cataramă a încercat să se infecteze cu COVID-19 în luna martie 2020. Din acest motiv, omul de afaceri s-a deplasat într-o comună din Ilfov aflată în carantină pentru a îmbrățișa bolnavi. Experimentul a eșuat iar acesta nu a reușit să se infecteze.

Chiar și așa, Adina Alberts a transmis pe Facebook că nu a apreciat gestul soțului.

„Între medic și soție, le aleg pe amândouă! Pe rând, însă, pentru următoarea perioadă. Nu mi-e ușor”, a scris Adina Alberts.

Acest moment nu durat mult deoarece Viorel Cataramă a spus că „familia s-a reunit sâmbătă. Suntem cu toții foarte fericiți și suntem bine”, potrivit Viva.