Dan Podaru o acuză de minciună pe Clotilde Armand

Dan Podaru a transmis un scurt mesaj pe Facebook, vineri, 5 martie. Aici, el se referă la un interviu recent, acordat de Clotilde Armand pentru Hotnews. În acest interviu, primărița susține că nu a pierdut niciun proces în instanță împotriva prestatorului de servicii de salubrizare ROMPREST.

„Facturile acestea n-au bon de comandă, n-au nimic. Adică sunt niște facturi care nu sunt recunoscute de aparat. Nu doar de mine, de aparatul primăriei. Sunt niște facturi care au apărut la sfârșitul mandatului trecut, ca un cadou de adio, facturi de circa 100 de milioane lei, fără comenzi, fără buget, fără nimic.

Nu am pierdut niciun proces. A reușit să execute cred că o clădire, spațiul din Odăi. Nu sunt sentințe definitive”, declara Clotilde Armand pentru Hotnews, pe 3 aprilie.

Fostul consilier local Dan Podaru vine cu dovezi preluate de pe portal.just.ro, pentru a demonstra că, în acest caz, Armand a mințit. Potrivit acestor date, Clotilde Armand a pierdut nu doar unul, ci zeci de astfel de procese împotriva ROMPREST.

„De astăzi începem demontarea minciunilor spuse de Clotilde Armand. MINCIUNA 1

Într-un interviu acordat recent Hotnews, Clotilde Armand afirmă că nu a pierdut niciun proces cu prestatorul de servicii de salubrizare ROMPREST.

În schimb, la o simplă căutare pe portal.just.ro, am descoperit zeci de procese pierdute de Primăria Sectorului 1 și de Clotilde Armand cu ROMPREST.

Ne reauzim mâine pentru realitatea din spatele altor minciuni ale actualului edil Clotilde Armand”, a transmis, pe Facebook, Dan Podaru.

Această „campanie” a lui Dan Podaru vine în contextul candidaturii sale la alegerile locale pentru Primăria Sectorului 1.

Recent, Dan Podaru a renunțat la poziția sa de consilier local în Sectorul 1 și și-a încheiat afilierea la PNL.

Dan Podaru amenința, în martie 2024, că va depune plângere penală

La începutul lunii martie, Dan Podaru anunța că are în plan să depună o nouă plângere penală împotriva primarului Armand, pe baza unui raport emis de Curtea de Conturi a României.

Constatările făcute de Curtea de Conturi cu privire la gestionarea primăriei în timpul mandatului lui Clotilde Armand sunt alarmante, incluzând:

  • Plăți nejustificate;
  • Fonduri ascunse în conturi;
  • Erori procedurale;
  • Încheierea de contracte în mod ilegal;
  • Absența inițiativei de recuperare a unor drepturi financiare.

„Clotilde Armand ascunde bani în conturi, pentru a nu plăti executările silite.

Suma de 66 milioane ce trebuia trecută pe cheltuieli nu este o eroare, ci este un mod de a ascunde banii”, explica Dan Podaru, fost consilier local al sectorului 1, la începutul lunii trecute.