Mirela Vaida este una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare de televiziune din România. Întotdeauna, vedeta s-a arătat dedicată muncii sale și a avut grijă să fie o gazdă primitoare pe platourile de la ”Acces Direct”.

Foarte puțini români știu însă că pe lângă pasiunea pentru televiziune, Mirela Vaidă mai are un secret. Aceasta a împărtășit totul cu fanii săi, de-a lungul timpului și se pare că e mai fericită ca niciodată.

Muzica este noua pasiune a prezentatoarei de la Antena 1 și nu orice fel de muzică, muzica populară. Aceasta cântă împreună cu formația Basarabia, iar piesele sale i-au șocat complet pe fani. Reacțiile au început să curgă atât pe YouTube, cât și pe contul de socializare al vedetei.

Când a început Mirela Vaida să cânte

Mirela Vaida a anunțat în toamna anului trecut că a început filmările pentru primele videoclipuri. Ea le mulțumea la acel moment membrilor Formației Basarabia pentru că îi sunt alături și se arăta extrem de fericită de alegerea făcută.

„Minunata tara, mandra Bucovina, minunati oameni!! A fost o zi cat o vacanta!!! Multumesc, Romania!!! 🤗🙏❤️🇹🇩 Azi am filmat primele mele videoclipuri!! Sa fie intr-un ceas bun!! Multumesc Sorin Filip pentru toata sustinerea si implicarea!! 🎉🙏 Multumesc Formatia Basarabia ca imi sunteti aproape!! ❤️”, scria Mirela Vaida pe Facebook, în luna noiembrie a anului trecut.

La câteva luni distanță, vedeta s-a ținut de cuvânt și a publicat primul clip video în care cântă, iar fanii au rămas mască. Nimeni nu se aștepta ca prezentatoarea de la ”Acces Direct” să aibă o voce atât de frumoasă.

În urmă cu câteva zile, vedeta a lansat și cel de-al doilea videoclip al său. Mirela Vaida a împărtășit totul cu urmăritorii săi de pe Instagram. Vedeta a anunțat noul pas făcut și i-a invitat pe fanii săi să o urmărească. De asemenea, ea s-a arătat extrem de fericită de noua realizare.

„Buna dimineata!!!! Dragi romani, dragi moldoveni, acum cateva minute am lansat cel de-al doilea videoclip de muzica populara! O “batuta” moldoveneasca autentica, impreuna cu @formatia_basarabia ! Sper sa va placa!!! Hai la joc!! Link in bio ⬆️ Zi minunata!! ❤️🤗💃”, a scris Mirela Vaida pe contul personal de Instagram.