Adevărul despre Lidia Buble! Cine este, de fapt, tatăl ei?

Lidia Buble și-a sărbătorit ziua de naștere în data de 9 iunie, la filmările „Asia Express”, sezonul 4. Atunci, artista a avut parte de o surpriză complet neașteptată când prezentatoarea Irina Fodor i-a dăruit un colier, dar și un mesaj special din partea familiei.

Astfel, tatăl ei, mama și una dintre surori, Lorena, i-au făcut urări de-a dreptul speciale. Tatăl ei, care este pastor și apare foarte rar la TV, luat primul cuvânt și a spus că se roagă în fiecare zi pentru copiii lui.

Mesajul transmis de tatăl Lidiei Buble

„Pentru că Preaiubitul Dumnezeu a rânduit ca într-o zi de 9 iunie să ne mai trimită încă o prințesă, prințesa Lidia. Noi dorim ca această călătorie pe care o face pe mapamond să fie sub privirile Domnului. Dumnezeu să o păzească pe ea și pe Estera, să se poată întoarce cu pace și cu liniște, să le poarte Dumnezeu de grijă. Dumnezeu să te binecuvânteze cu toată sănătatea trupească și spirituală. Amin! Aleluia”, a declarat Viorel Buble, cu Biblia în mână.

În urma acestui mesaj, Lidia Buble a fost foarte surprinsă. Artista a reacționat plină de fericire și cu lacrimi în ochi.

„Când eram acasă cumva așteptam telefonul de la tati. În fiecare an se întâmplă să mă sune și să mă binecuvânteze. Astăzi chiar nu m-am așteptat, n-am telefon, n-aveam cum să iau legătura cu ei. În mesajul video erau tati, era mami, Lori și Bubly. Tati m-a binecuvântat și au cântat un cântec de la biserică”, a spus artista, cu lacrimi în ochi.

De asemenea, urările nu s-au încheiat în momentul respectiv, deoarece Lorena, una dintre surori, a avut și ea un mesaj pentru Lidia Buble.

„Lidi, te iubim foarte tare și pe tine și pe Esti! Ție îți spunem la mulți, mulți ani!”, a transmis tânăra.