Lidia Buble, dezvăluiri din relația cu Harlys Becerra. Tatăl vedetei refuză să-l vadă pe actor

La mai bine un an de la despărțirea de Răzvan Simion, Lidia Buble se află într-o nouă relație, cu un actor de origine cubanează. Este vorba despre Harlys Becerra iar artista a confirmat în mod oficial povestea de dragoste dintre ei.

„Câte întrebări sunt pe tema asta, deja peste o sută. Primesc şi zilnic mesaje, este foarte lungă povestea, trebuie să îmi iau o zi să vă povestesc. Da, chiar sunt fericită, foarte fericită şi foarte împlinită pe toate planurile.

În două-trei cuvinte, mi-a pus Dumnezeu mâna în cap. Eu cred că fiecare om merită să fie fericit şi vă doresc să fiţi măcar la fel de fericiţi cum sunt eu. Sunt norocoasă. Pentru mine nu există actori, cântăreţi, vedete, ne-vedete. Fiecare avem un job, o meserie pe care o facem, dar da, este foarte adevărată că dragostea vine când nu te aştepţi şi răsare unde nu te aştepţi”, a spus Lidia Buble pe Instagram.

Trebuie menționat că tatăl Lidiei Buble este pastor și are reguli stricte când vine vorba despre iubiții sau iubitele copiilor săi. Din acest motiv, nu a vrut să-l cunoască nici pe Răzvan Simion, chiar dacă cei doi au format un cuplu timp de cinci ani.

„Nu o să îl cunoască până nu decide că vrea să ne căsătorim. Tata a zis că are cinci fete şi şase băieţi. Dacă vă cunosc toţi iubiţii…”, a spus Lidia Buble la Antena 1.

Relația dintre Răzvan Simion și Daliana Răducan este foarte serioasă

Amintim că Răzvan Simion a fost surprins la un restaurant împreună cu iubita sa. Aceștia nu nu au fost singuri, ci însoțiți de cei doi copii pe care Răzvan Simion îi are cu fosta soție, dar și iubitul fiicei sale.

Relația dintre cei doi devine din ce în ce mai serioasă. Răzvan Simion a postat o fotografie în care apare alături de iubita sa și cei doi copii pe care îi are, Ianca și Tudor. Nu a lipsit nici iubitul fiicei cunoscutului prezentator. Cei cinci au petrecut o seară liniștită la un restaurant din București.

“Serile noastre”, a scris Răzvan Simion pe fotografia pe care le-a arătat-o fanilor.

Sursă foto: Facebook Lidia Buble