Lidia Buble și-a surprins fanii! Cine este bărbatul care a cucerit-o: Ăsta-i soțul meu, gata

Șoferul respectiv le-a văzut la autostop și s-a întors după ele, oferindu-le astfel o călătorie confortabilă. Totuși, acesta a comunicat cu surorile Buble cu ajutorul telefonului, deoarece nu știa limba engelză, conform informațiilor transmise de antenastars.ro

„A zis că noi suntem invitatele lui înainte de toate și că face pentru noi tot ce vrem”, a spus Lidia Buble, citind de pe telefonul șoferului.

Cum a reacționat Lidia Buble?

„Ne-a întrebat omul ce vreți să mâncați? Vreți să mâncați ceva? Și m-am gândit să-i fac o mică listă”, a spus Estera Buble.

Totuși, Lidia Buble nu a fost de acord cu lista respectivă de cumpărături.

„Nu cred că tu îi scrii asta E urât. Zice că suntem fomiste. Mă faci de rușine și nu mă mai caută după. Ce mi s-a părut mie că el cumva tot drumul încerca să se bage puțin în seamă și mă simțeam prost”, i-a spus Lidia Buble surorii sale.

În cele din urmă Lidia Buble nu a lăsat-o pe sora ei să-i dea lista de cumpărături, iar mesajul venit prin stație de la prezentatoarea Irina Fodor le-a întrerupt cursa.

La coborârea din mașină, șoferul i-a dăruit Lidiei Buble parfumul pe care i-l complimentase de-a lungul călătoriei, ceea ce a făcut-o pe vedetă să spună. În acest context, vedeta a reacționat prin a spune: „Ăsta-i soțul meu, gata”.

Mesajul transmis de Răzvan Simion

Într-o postare pe contul personal de Instagram, Răzvan Simion a avut o prima recție publică, după ce Lidia Buble și-a asumat noua relație cu actorul cubanez Harlys Becerra. Mai exact, prezentatorul de la Antena 1 a lăsat un mesaj scurt, dar cu subînțeles pe contul său de socializare.

La scurt timp după ce Lidia Buble a postat o fotografie cu noul său iubit, Răzvan Simion a postat și el o imagine cu un mesaj. Este vorba despre o poză în care prezentatorul tv este surprins extrem de serios, aproape supărat. Totodată, în dreptul imaginii acesta a. pus și un mesaj. „13… e cu noroc”, scurt și la obiect, care poate fi interpretat.

Amintim faptul că reacția lui Răzvan Simion vine după ce Lidia Buble a postat pe rețelele de socializare o fotografie în compania actorului Harlys Becerra împreună. În imaginea publicată, cei doi se află pe terasa unui local și par mai fericiți ca niciodată, fiind în compania altor doi prieteni.

Sursă foto: Facebook Lidia Buble