Într-o postare pe contul personal de Instagram, Răzvan Simion a avut o prima recție publică, după ce Lidia Buble și-a asumat noua relație cu actorul cubanez Harlys Becerra. Mai exact, prezentatorul de la Antena 1 a lăsat un mesaj scurt, dar cu subînțeles pe contul său de socializare.

La scurt timp după ce Lidia Buble a postat o fotografie cu noul său iubit, Răzvan Simion a postat și el o imagine cu un mesaj. Este vorba despre o poză în care prezentatorul tv este surprins extrem de serios, aproape supărat.

Totodată, în dreptul imaginii acesta a. pus și un mesaj. „13… e cu noroc”, scurt și la obiect, care poate fi interpretat.

Lidia Buble a făcut publică relația cu Harlys Becerra

Amintim faptul că reacția lui Răzvan Simion vine după ce Lidia Buble a postat pe rețelele de socializare o fotografie în compania actorului Harlys Becerra împreună. În imaginea publicată, cei doi se află pe terasa unui local și par mai fericiți ca niciodată, fiind în compania altor doi prieteni.

Totodată, în urma cu doar câteva zile, tot din Ibiza, Lidia Buble a încărcat o fotografie în care chipul ei era acoperit de mâna unui bărbat, cel mai probabil chiar de noul ei iubit Harlys Becerra.

Pe de altă parte Răzvan Simion este și el fericit alături de Daliana Răducanu. Acum câteva săptămâni, cei doi s-au pozat și în dormitor, după care au postat imaginea și pe Internet. În imagine, noul cuplu este îmbrățișat în fața oglinzii.

Fotografia a fost distribuită de Răzvan Simion, alături de un mesaj pentru iubita sa. ”Din multe vieți… mulți ani pentru această viață!”, a scris Răzvan Simion în dreptul imaginii postate alături de iubita sa, Daliana Răducanu.