„De ce a simțit nevoia Liviu Dragnea să apară la tv după un an de absență?”, o întrebare la care au răspuns jurnaliștii digi24.ro, Claudiu Pândaru și Florin Negruțiu.

Florin Negruțiu spune că „a apărut la tv de frică, de disperare, pentru că știa că a doua zi era chemat la DNA în dosarul Teldrum, iar aici nu mai este nicio glumă”.

„Dragnea nu mai are de pierdut decât niște ani de libertate, dar și bani, bani care până acum nu i s-au luat”, precizează jurnalistul Claudiu Pândaru.

Liviu Dragnea nu mai are drept de muncă la Penitenciarul Rahova, a anunțat vineri avocata acestuia. Decizia vine după ce fostul președinte PSD a acordat un interviu prin Skype fostei sale consiliere Anca Alexandrescu, interviu difuzat începând de joi.

Prima parte a interviul realizat de Anca Alexandrescu a fost difuzată joi. Liviu Dragnea a declarat că este bine, la Rahova, la garaj, unde muncește zilnic: „Uite, sunt pe la garaj la Rahova, mai o sudură, mai o reparație”. „Sunt bine, m-am tăiat la o mână, m-am reparat”, a precizat el.

Fostul președinte al PSD a ținut să acuze forța politică reprezentată de Klaus Iohannis și PNL că „a mers în toate campaniile și când a câștigat a câștigat pe un mesaj anti cineva” și că încearcă să facă același lucru și acum.

În urma difuzării interviului, Administrația Națională a Penitenciarelor a anunțat că nu a autorizat realizarea niciunui interviu în spatele gratiilor și că va face un control la Penitenciarul Rahova, unde este deținut Liviu Dragnea. Problemele fostului președinte nu se opresc aici: tot vineri a fost dus cu duba la DNA, unde procurorii i-au comunicat acuzațiile din dosarul Tel Drum.