Liviu Dragnea este extrem de supărat că, după publicarea interviului acordat Ancăi Alexandrescu, conducerea Penitenciarului Rahova i-a interzis să mai muncească în detenție.

Fostul președinte al PSD amenință cu un gest extrem, dacă nu va fi lăsat să muncească în continuare în penitenciar, acuzând conducerea de la Rahova de comportament abuziv.

”Refuz de hrană”

Astfel, Dragnea transmite public că va intra în greva foamei, dacă nu va reveni la statutul de dinainte de interviul controversat. Cel puțin așa a anunțat fosta sa consilieră, Anca Alexandrescu, cea care i-a luat interviul.

”În continuare i se pune pumnul în gură, nu i s-a dat voie să vorbească, acum i s-a luat dreptul la muncă și m-a rugat să transmit public că dacă nu vor reveni asupra acestui abuz va intra în refuz de mâncare”, a declarat Anca Alexandrescu la Realitatea PLUS.

”Să știți că Realitatea PLUS este scoasă din grilă în momentul în care este difuzat interviul cu Liviu Dragnea în penitenciar. Restricționează accesul la Realitatea Plus pentru ca deținuții să nu vadă interviul”, susține ea.

Administrația Națională a Penitenciarelor nu a autorizat interviul

Avocata lui Liviu Dragnea a anunțat încă de vineri că acestuia i-a fost interzis dreptul la muncă în penitenciar. Decizia vine după ce fostul președinte PSD a acordat un interviu prin Skype fostei sale consiliere.

Prima parte a interviul realizat de Anca Alexandrescu a fost difuzată joi. Liviu Dragnea a declarat că este bine, la Rahova, la garaj, unde muncește zilnic.

”Uite, sunt pe la garaj la Rahova, mai o sudură, mai o reparație. (…) Sunt bine, m-am tăiat la o mână, m-am reparat”, a precizat el.

În urma difuzării interviului, Administrația Națională a Penitenciarelor a anunțat că nu a autorizat realizarea niciunui interviu în spatele gratiilor și că va face un control la Penitenciarul Rahova, unde este deținut Liviu Dragnea.