În cadrul emisiunii prezentate de Denise Rifai, unul dintre invitați a spus că ceea ce i s-a întâmplat Sorinei Pintea este o lovitură din interiorul PSD, pentru că era în topul preferințelor electoratului din Baia Mare. Suspect este faptul că, exact în ziua în care a fost arestată, Sorina Pintea și-a anunțat candidatura pentru alegerile locale din Baia Mare. Aproximativ 5 ore mai târziu, procurorii au ridicat-o și au dus-o în arestul Capitalei.

Reamintim că a fost arestată pentru luare de mită. Mai exact, este vorba despre suma de 10.000 de eur0 și 120.000 de lei.

Reglare de cont mafiot la PSD?

Au vrut liderii PSD să se descotorosească de fostul ministru al Sănătății? Momentan sunt doar pure speculații și nu se știe concret care este adevărul. Însă, Sorina Pintea susține că este nevinovată și a contestat arestul.

Pe de altă parte, același invitat din cadrul emisiunii lui Rifai spune că și cei din Partidul Național Liberal ar fi încercat să o contacteze pe Pintea, pentru a o folosi cumva „pe post de Nicușor Dan”, ceea ce ar fi reprezentat o problemă pentru social-democrați. Dar, aceasta a refuzat propunerea liberalilor.

Sorina Pintea spunea și că ar exista posibilitatea să candideze independent.