Adevăratul dezastru din sistemul sanitar! Gabriela Firea a răbufnit la adresa partidelor din coaliția aflată la guvernare, pe care le acuză că sunt preocupate de jocuri politice și de imagine, în timp ce românii de rând trec prin momente foarte grele, atât din cauza pandemiei, cât și a stării lor precare din punct de vedere medical, social și economic.

Firea a lansat un atac nimicitor, plin de ironii, vorbind despre faptul că guvernanții ”își pun iubitele să îi apere pe Facebook, insinuând că ar fi Mesia”, în timp ce veniturile românilor care se confruntă spectrul șomajului scad de pe o zi pe alta.

Adevăratul dezastru din sistemul sanitar! Gabriela Firea a răbufnit: ”Te rogi să nu mori până când găsești loc la analize”

”Circ, pentru că nici pâine nu e! În timp ce băiețeii de la guvernare își dau cu trotinetele în cap, veniturile românilor scad de pe o zi pe alta, unii ajung în șomaj, alții lucrează cu jumătate de normă, altora li se micșorează salariile!

În vreme ce USR și PNL se amenință reciproc că își iau jucăriile și pleacă, în România nu mai găsești loc liber la analize gratuite, până în… iunie.

Ai bani, faci analizele contra cost, nu mai ai, te rogi să nu mori până când găsești loc la analize.”, a scris miercuri Firea pe Facebook, la puțin timp după ce co-președintele USR PLUS, Dan Barna, a anunțat retragerea sprijinului politic pentru Premierul Florin Cîțu.

”Acestea sunt problemele reale ale românilor”

”Doar ne-a spus Cîțu că Sănătatea nu e prioritate, iar Vlăduț Voiculescu a acceptat scăderea bugetului Sănătății, doar ca să obțină o funcție.

Acestea sunt problemele reale ale românilor, dragi politicieni de la PNL și USR, nu faptul că vă dați voi cu poșetele în cap, ca fetele, sau că vă puneți iubitele să vă apere pe Facebook, insinuând că ați fi Mesia!

Iar în timp ce voi faceți asta cu burta plină, românii fac foamea și mor prin spitale!

Fără pițiponci la guvernare!”, a mai scris Firea.

Sursă foto: Facebook Gabriela Firea.