Walmart se alătură retailerilor Target, Best Buy şi Macy’s şi porneşte campania de reduceri începând de joi seară (28 noiembrie), de Ziua Recunoştinţei. Astfel, majoritatea americanilor vor sări peste cina tradiţională pentru a sta la coadă în faţa magazinelor.

La Walmart, primele reduceri vor fi oferite începând cu ora 18.00 PM, la Toys R Us ora de începere este 17.00 PM, la Best Buy, 18.00 PM, iar Macy’s, J.C. Penney şi Kohl’s vor începe campania de reduceri pentru prima dată în ziua de joi. Cei de la Kmart vor deschide magazinul joi, la 6.00 AM, iar acesta va rămâne deschis timp de 41 de ore.
     
“Black Friday devine mai degrabă o sărbătoare de şase zile, nu mai este vorba de doar una”, a declarat Duncan Mac Naughton, responsabil cu marketingul la Walmart.

Cei de la Walmart au anunţat o parte dintre produsele care vor intra în promoţie, iar reducerile sunt spectaculoase. Astfel, un Apple iPad mini de 16 GB va costa 299 dolari, iar bonus clienţii vor primi un card de cumpărături de 100 de dolari. iPhone 5C va costa 45 de dolari, iar iPhone 5S doar 189 de dolari, plus un card de cumpărături de 75 de dolari.

Televizoarele incluse în promoţie au preţuri ce pornesc de la 98 de dolari. Un model Funai de 32 de inch (81 cm) cu tehnologie LED se va vinde cu 98 de dolari, iar modelul Emerson full HD de 50 de inch (127 cm) va costa doar 288 de dolari.