A&D Pharma Holdings a anunţat numirea lui Claudiu Manolescu în funcţia de director de relaţii cu investitorii, în locul lui Cristian Barbulescu. Claudiu Manolescu deţine în acelaşi timp şi poziţia de Group Reporting & Accounting Director.

Printre responsabilităţile noii poziţii se numără: gestionarea relaţiei cu investitorii, gestionarea comunicării obligatorii a grupului A&D Pharma către London Stock Exchange şi realizarea raportului anual pentru investitori.

Claudiu Manolecu lucrează în industria farmaceutică de 5 ani, de când s-a angajat în cadrul grupului A&D Pharma pe funcţia de Reporting Manager. Înainte de a se alătura A&D Pharma, Claudiu a ocupat pentru un an şi jumătate poziţia de Budgeting and Reporting Manager la Stirom SA (parte a grupului Yioula Greece), cel mai important producător de sticlă menajeră din România. De asemenea, experienţa sa profesională este completată de cei peste 3 ani petrecuţi în cadrul departamentului de audit al companiei de consultanţă Ernst&Young România.

“Pentru mine această numire este o provocare în sensul în care comunicarea constantă cu investitorii şi informarea acestora este extrem de importantă în perioada aceasta. A&D Pharma a ştiut încă de la sfârşitul anului trecut să adopte o politică de gestionare a costurilor eficiente şi, prin urmare, a dovedit investitorilor săi că este o companie solidă şi profesionistă. Acest lucru mă determină să cred că voi avea parteneri de discuţie multumiţi şi încrezători în forţa A&D Pharma”, a declarat Claudiu Manolescu.

A&D Pharma este o companie de tip holding, înregistrată în Olanda, care deţine cea mai mare parte a activităţilor în România. Principalele divizii ale grupului sunt Mediplus (distribuţie), lanţul de farmacii Sensiblu şi compania A&D Pharma Marketing&Sales.