Acordul de roaming național dintre Telekom Romania Mobile Communications  și Orange România acoperă serviciile de date 4G și 4G+, precum și serviciile de voce prin intermediul rețelei LTE, oferind clienților Telekom o experiență superioară în utilizarea serviciilor de broadband mobil. Astfel, clienții Telekom Romania se vor putea bucura de tehnologiile de comunicații 4G și 4G+ chiar și atunci când nu se află în aria de acoperire a rețelei 4G a Telekom Romania Mobile. Acest lucru va fi posibil prin utilizarea rețelei Orange 4G/4G+, care acoperă 72% din populație la nivel național și 96% din populația urbană. Trecerea de la o rețea la alta se va face fără întreruperi și nu va presupune niciun cost suplimentar pentru utilizatori.

Independent de acordul de roaming național, Telekom Romania și Orange România au semnat, de asemenea, un contract de acces la rețeaua fixă urbană de fibră optică a Telekom. Acesta permite Orange să intre pe piața serviciilor de comunicații fixe și să ofere clienților săi Internet fix de mare viteză, precum și servicii TV îmbunătățite.  

Clienţii Orange vor avea internet fix cu viteze de până la 1Gbps

Utilizatorii Orange vor putea beneficia în zonele urbane de servicii de internet fix cu viteze de până la 1Gbps. Cele două companii vor continua să concureze în mod independent pe piață, fiecare dintre ele urmându-și propria strategie de dezvoltare în concordanță cu viziunea comercială și de business.

Te-ar putea interesa și: