Orange România lansează un abonament dedicat iPhone 3G, cu un tarif lunar de 20 de euro (TVA inclus), disponibil exclusiv online până la data de 23 iunie, a anunţat astăzi compania.

Clienţii care achiziţionează noul abonament pot beneficia şi de promoţia online pentru terminalul iPhone cu memorie de 16GB care poate fi achiziţionat la preţul celui de 8GB, respectiv 309 euro (TVA inclus).

Noul abonament iPhone 3G oferă 180 de minute pentru convorbiri în orice reţea naţională oricând, 50 de mesaje scrise şi asigură 500 MB pentru browsing de Internet direct pe telefonul mobil.

Abonamentul poate fi achiziţionat din magazinul online atât de noii clienţi Orange, cât şi de clienţii existenţi, cu un contract pe 24 luni.

Pentru utilizatorii care doresc să beneficieze de mai multe minute de convorbire, mesaje scrise şi trafic de date există alte două abonamente dedicate iPhone, cu tarife lunare de 39 euro (fără TVA) şi respectiv 59 euro (fără TVA).

Smartphone-ul iPhone 3G poate fi cumpărat şi fără abonament, având un preţ cuprins între 519 euro (TVA inclus) şi 609 euro (TVA inclus), în funcţie de versiunea aleasă (8GB sau 16GB).

SURSA: Orange România