Radu Mazăre s-a decis să se căsătorească în închisoare cu iubita lui, Roxana. Totul face parte însă dintr-un plan ascuns, mult mai amplu.

Ceremonia este una restrânsă și are loc la vorbitorul penitenciarului Rahova. Surse din penitenciar au declarat că ceremonia va avea loc după ora prânzului, la vorbitor, într-o pauză dintre vizitele programate în acel interval orar. E vorba de sala unde deținuții primesc pachetele și se întâlnesc cu rudele.

Mirii nu au dreptul să facă fotografii și nici să consume alcool la ceremonie, doar apă.

Readus de autorități din Madagascar, acolo unde se refugiase după o condamnare definitivă, fostul primar al Constanței a luat decizia de a-și uni destinele în închisoare cu Roxana, alături de care este de câțiva ani.

Mazăre se grăbește pentru că nu vrea să piardă o mare parte din avere. Autoritățile încearcă să recupereze legal, prin confiscare, o mare parte din prejudiciul imputat lui Radu Mazăre, din dosarele în care este implicat. Căsătoria cu Roxana nu este decât un tertip prin care politicianul încearcă să-și pună bunurile la adăpost, anunță KanalD.

În plus, potrivit legii, în calitate de proaspăt căsătorit, Radu Mazăre își va rotunji veniturile cu echivalentul a 200 de euro, bani pe care-i primește de la stat fiecare cuplu care alege să-și unească destinele.

Necazurile pentru Mazăre se pare că vin și din partea unui fost asociat din Madagascar, care încearcă să intre în posesia hotelului din insulă. Bărbatul, care are cetățenie malgașă, a fost un om cheie în afacerea pe care Mazăre a ridicat-o în zonă, în condițiile în care legea de acolo interzice cetățenilor străini să concesioneze teren. Așa se face că în actele de concesionare apare și românul din Madagscar, care însă ulterior a fost îndepărtat de Mazăre din afacere. Acest lucru a dus la un conflict între cei doi, fapt care ar fi provocat chiar la arestarea lui Radu Mazăre, conform fratelui acestuia. Respectivul partener de afaceri este fiul consulului onorific al României în Madagascar, Lăcrămioara Toader. ”A sunat angajații, a amenințat că vine să preia afacerea. Și lucrul ăsta s-a întâmplat și în trecut când s-a declanșat și scandalul dintre ei și când s-a deschis și un dosar penal la procuratura locală a orașului Diego Suarez, unde se află raza jurisdicțională în care se află complexul turistic și procuratura de la momentul respectiv i-a dat interdicție de a mai sta în oraș (…)”, a povestit Mihai Mazăre, fratele politicianului, conform sursei citate.