Primul magazin Homelux, cu o suprafaṭă de 10.000 mp, îşi deschide porṭile pentru prima dată în Ploieşti şi îşi aşteaptă clienṭii cu peste 20.000 de articole.  

,,Ne-am propus să deschidem 20 de magazine în următorii 5 ani, în cele mai importante oraşe din ṭară. Investiṭia într-un magazin de 10.000 mp se situează în jurul valorii de 15 milioane de euro. Următorul magazin pe care îl vom deschide anul acesta, va fi în Focşani, dar în paralel lucrăm şi la un concept de magazin Homelux cu suprafaṭă de 500 – 2.000 mp,  poziṭionat în centre comerciale sau mall-uri. Primul magazin Homelux de acest gen, va fi lansat în Bucureşti. Ne propunem ca magazinele Homelux să devină în scurt timp, o vitrină a producătorilor şi creatorilor români de bun gust şi confort’’, a declarat Omer Susli,  proprietarul companiei Homelux.

Magazinul pune la dispoziţia clienţilor produse pentru amenajarea casei şi o gamă largă de servicii personalizate pe nevoile clienţilor, cum ar fi: transportul cumpărăturilor la domiciliu, credit direct în magazin, cardul cadou Homelux, confecṭionare perdele, servicii de design, plata produselor în rate şi cardul de fidelitate Homelux, prin care clienţii primesc 5% din valoarea cumpărăturilor înapoi, pentru a-i folosi la următoarele cumpărături.