„In acest peisaj, dupa doua luni de stare de urgenta, care ne-au tot amanat aparitia, publicatia LUMEA BANILOR va incerca sa fie altceva in peisajul presei economice din Romania”, este transmis de luba.ro legat de apariția publicației „Lumea Banilor”.

Un nou site de știri economice

„Inutil sa ne batem cu caramida in piept cu ce vrem sa devenim in peisajul media ori sa promitem lucruri marete de dragul de a parea mai rasariti ca altii.

Ce putem insa sa va spunem e ca nucleul redactional al redactiei Lumea Banilor e acelasi de la Lumea Justitiei (luju.ro) care de 10 ani este un etalon al presei responsabile si de calitate in Romania.

Ne pasa de aceasta tara bogata si frumoasa, pe care o iubim si stim ca poate deveni ceea ce merita: un stat puternic, cu o clasa de mijloc dominanta. Tine de noi, romanii carora inca ne mai pasa, sa punem tunurile pe guvernanti, astfel incat acestia sa dea sens uitatului articol 47 din Constitutie: Statul este obligat sa ia masuri de dezvoltare economica si de protectie sociala, de natura sa asigure cetatenilor un nivel de trai decent”, este menționat în continuare.