A apărut dovada! Clanul din spatele lui Dincă dat în vileag de înregistrare

A fost făcută publică înregistrarea unui martor despre clanul lui Gheorghe Dincă. Înregistrarea a fost făcută chiar de mama Alexandrei Măceșanu.

Alexandru Cumpănașu a făcut publică înregistrarea pe pagina sa de Facebook. Mama Alexandrei a surprins acest moment atunci când a fost sunată de o femeie. Aceasta i-a spus că Dincă face parte, de fapt, dintr-o rețea de trafic de carne vie și a explicat că are probe și martori.

„INREGISTRARE BOMBA A UNUI MARTOR DESPRE CLANUL LUI DINCA: BEBE STRUNGARU SI TOMEL!!. Dragi romani, lucrurile sunt clare: PROPAGANDA tuturor partidelor si mafiilor a pornit asupra mea si a dumneavoastra care ma sustineti. Lucrurile sunt simple: SUNTEM impotriva tuturor clanurilor si mafiilor!. Lupta pt adevar in cazul lui Alex continua. Imi fac propria investigatie si sunt foarte aproape de adevar. Ascultati aceasta inregistrare si uluiti-va. Este doar inceputul sfarsitului pt clanul din Caracal si DIICOT!. Sunt inca 8 jurnalisti de investigatii care au gasit dovezi si le vor prezenta si ei zilele urmatoare!. Pt toti prietenii care strang semnaturi va rog mult sa trimiteti tabelele completate sau solicitare de tabele la adresa: alexandrucumpanasu.presedinte@gmail.com. Voi reveni astazi cu un mesaj video pt a ne putea organiza si mai bine si sa dau si raspunsuri pt toata propaganda din partea tuturor partidelor!!!

Inregistrare BOMBA cu un martor despre relatia dintre DINCA-BEBE STRUNGARU-TOMEL despre cum luau fete si le foloseau pt ei sau pt altii. RETEAUA EXISTA!”, a scris Alexandru Cumpănașu.

Martora susține că Bebe Strungaru lua fete de la Gheorghe Dincă dar și de la altcineva care acum este în pușcărie.

„Le plăceau fetele tinere. El lua fete până în 18 ani de la unul Mirel si le ducea la el acasa. El nu a avut timp să îi facă nimic fetei, nu a luat-o să o omoare. Joi după amiază, de la el ieșea un fum negru, ca la crematoriu. Nu avea cum să o omoare. El e el mai mare nenorocit. În 2014, când a fost dosarul, eu eram în casa uneia dintre fete, în vizită, și am aflat tot.”