Fondul de premiere al promoției la pariuri EURO 2020 este extrem de generos (500.000 RON), iar fiecare client Unibet are o șansă la acest joc inedit. Pe scurt, noua promoție Unibet oferă 500.000 RON pentru un cupon de pariuri cu selecții greșite la toate meciurile din grupele EURO 2020. Mai mult decât atât, participarea nu presupune vreun cost și este deschisă tuturor clienților noi și existenți, fiind eligibili chiar și cei care nu au făcut până acum vreun depozit.

EURO 2020 este evenimentul nr. 1 al verii în fotbalul european, un moment așteptat de atât de mult timp (inițial, după cum este evident din denumire, această ediție a campionatului european era programată anul trecut, dar a fost amânată din cauza situației speciale globale). Acum, fanii fotbalului pot crește nivelul de adrenalină și se pot distra din plin datorită celei mai noi provocări marca Unibet. 

Mecanismul promoției

În campania promoțională Greșește și Câștigă 500.000 RON, pariorii trebuie să indice în mod eronat rezultatele tuturor celor 36 de meciuri din grupele EURO 2020, care sunt programate în perioada 11 – 23 iunie. Totul este legat de piața rezultat final 1×2, deci la fiecare meci trebuie ales unul dintre cele două pronosticuri greșite. Dacă jucătorul este de părere că echipa A va câștiga, atunci ar trebui să selecteze ori rezultat de egalitate, ori victorie pentru echipa B. Dacă echipa A chiar câștigă, atunci celelalte variante de joc (egal sau victorie echipa B) sunt considerate pariuri câștigătoare, chiar dacă sunt greșite de fapt.

Înscrierea în campanie

Participarea vizează un mecanism simplu, ce începe cu autentificarea în contul de client. Mai departe, se va accesa secțiunea promoției EURO 2020, apoi click pe butonul galben „Alege toate răspunsurile greșite acum”. Se completează variantele dorite (1×2) la toate cele 36 de meciuri din grupe, se acceptă termenii campaniei, apoi cuponul este înregistrat. Pronosticurile pot fi editate până la momentul începerii primului meci la EURO 2020.

10 RON la pariuri pentru participare

Campania oferă și un beneficiu suplimentar, în mod garantat. Este vorba despre un pariu extra în valoare de 10 RON, disponibil pentru orice eveniment de pe platforma Unibet. Se poate completa un singur cupon pentru campania Greșește și Câștigă 500.000 RON și implicit se primește un singur pariu extra în valoare de 10 RON. Participarea la campania promoțională este deschisă până la data de 11 iunie, ora 22:00, ora României. Dacă vor exista mai mulți câștigători, fondul de premiere de 500.000 RON se împarte în mod egal între aceștia.

La Unibet se poate paria deja și în mod convențional pe orice meci din grupele EURO 2020, dar și pe alte opțiuni, de exemplu cele antepost pe câștigătoarea trofeului, echipele din Finală, cel mai bun marcator, cel mai bun jucător și multe, multe altele. Favoritele la EURO 2020 sunt Franța (cotă 6.00), Anglia (cotă 6.50), Belgia (cotă 7.00), Portugalia (cotă 9.00) și Germania (cotă 10.00).

*Cotele la pariuri afișate pot suferi modificări în orice moment.