Un prim sfat pentru cei care plănuiesc să își cumpere telefoane, tablete, gadget-uri şi accesorii de Black Friday este acela de a-și face cont în avans, pentru ca datele lor personale să fie deja stocate, astfel încât comanda să poată fi plasată şi procesată rapid.

O altă modalitate prin care cumpărătorii se pot asigura că aleg produsele potrivite este aceea de a contacta în prealabil serviciul pentru clienți pentru a afla detalii legate de produse sau condițiile de livrare sau retur.

În plus, cei care își doresc un produs anume, dar nu sunt convinși de specificațile acestuia, au opțiunea de a merge în magazine, unde pot să interacționeze cu produsul, să îl analizeze și să afle mai multe informații despre caracteristicile acestuia.

De asemenea, vânătorilor de oferte le este recomandat să se aboneze din timp la newsletter, deoarece acesta include mai multe detalii despre oferta de reduceri de Black Friday.

Știind deja ce produse vor și cât costă fiecare, clienții își pot adăuga produsele preferate în coșul de cumpărături chiar înainte de startul campaniei de Black Friday. Astfel, după activarea ofertelor, nu le rămâne decât să dea click pe butonul de finalizare și să aștepte să fie contactaţi pentru confirmarea comenzii înregistrate.

Cum putem profita de cele mai bune oferte, atât de pe PC cât și de pe mobil sau tabletă?

Deși utilizarea unui PC oferă posibilitatea unui multitasking mai eficient, cei care caută oferte de Black Friday de pe smartphone sau tabletă au și ei la îndemână câteva instrumente cu ajutorul cărora pot naviga cu ușurință pe site-urile retailerilor.

Astfel, aplicații precum Bookmark Folder, Bookmark Home sau Shortcutbox Bookmarks Manager oferă utilizatorilor posibilitatea de a salva adresele web ale produselor preferate și de a le organiza pe categorii, astfel încât acestea să fie simplu de accesat.

Nu în ultimul rând, specialiștii EuroGsm le recomandă cumpărătorilor să plaseze comenzile cât de repede posibil după activarea ofertelor, astfel încât să nu riște ca stocul să se epuizeze.