Pentru realizarea acestui clasament au fost luate în calcul doar biletele de pariere care conțin meciuri dintr-un singur campionat. “De-a lungul timpului, urmărind comportamentul clienților noștri, dar analizând și tiparul de pariere al acestora, am constatat că, în afară de liga românească, cele mai pariate campionate sunt cele din Europa de Vest.  Totuși, deși pe primele cinci poziții se află ligi din Europa, românii pariază și pe meciuri din afara continentului, din Brazilia, Argentina și SUA”, a declarat Cătălin Moise, director de marketing Stanleybet.
După cum adaugă acesta, 90% dintre români prefera  ligile europene, în timp ce restul, de 10%, mizează pe cele de pe alte continente. Stanleybet oferă pariuri pentru 160 de campionate profesioniste din peste 60 de țări și pentru peste 40 de sporturi profesioniste din întreaga lume, iar numărul competițiilor furnizate crește de la an la an, datorită apetitului crescut al românilor pentru pariurile din fotbal și a așteptărilor tot mai mari ale acestora.
Serviciile grupului britanic Stanleybet International sunt acum disponibile în România în peste 330 agenții, din peste 90 de orașe.