Astfel, Mareea devine cel de al doilea partener ZAFF.ro, alături de Paravion Tour, membru al grupului Happy Tour, care rămâne furnizorul reţelei de marketing afiliat pe zona de bilete de avion, cazări şi sejururi externe.

Odată cu încheierea parteneriatului cu Mareea ne propunem să diversificăm pachetele turistice vândute prin intermediul reţelei. În plus, pentru a acoperi toate segmentele de produse şi servicii turistice, avem ca obiectiv realizarea de noi parteneriate cu jucători din domeniu, care să ofere produse complementare celor existente la cel mai bun raport calitate-preţ”, a declarat Alexandru Lăpuşan, CEO & Founding Partner Zitec.

În concordanţă cu atragerea unui nou partener în reţeaua de marketing afiliat lansată de Zitec în ianuarie anul trecut, compania are în plan extinderea ZAFF.ro prin atragerea altor afiliaţi, de data aceasta din afara ţării. Până în momentul de faţă, reţeaua a reuşit să afilieze parteneri din Bulgaria şi Republica Moldova.

Cei mai mulţi afiliaţi ZAFF.ro provin din domeniul turismului, dar şi din sectoare conexe, care promovează subiecte ce fac referire la petrecerea timpului liber, divertisment, hobby-uri sau ştiri.

În ceea ce priveşte statisticile reţelei de marketing afiliat în 2012, acestea clasează în topul destinaţiilor, conform biletelor de avion achiziţionate, oraşe precum Viena, Paris, Londra, Munchen, Istanbul, Amsterdam, Dusseldorf, Frankfurt, Praga sau Madrid.

Cât despre destinaţiile preferate de utilizatorii ZAFF.ro, în funcţie de cazările cumpărate, doar Paris rămâne în top, pe locul al doilea. Primul şi al treilea loc sunt ocupate de Barcelona, respectiv Roma.