Romvac Company a încheiat primele nouă luni ale acestui an cu o cifră de afaceri de 35,4 milioane de lei, în creștere cu 17,1% față de perioada similară a anului trecut, când a înregistrat 30,2 milioane de lei. De asemenea, profitul net a avut un avans de 42%, ajungând la 5,2 milioane de lei în perioada analizată, față de 3,6 milioane de lei în primele trei trimestre din 2011.
”Aceste rezultate se datorează, printre altele, înregistrării unor noi produse cum ar fi Endectocid, Columboclin, Superform, dar și completării ofertei cu hrană pentru câini – Super Premium și Premium, adusă din import. Totodată, am avut o reclamă susținută pentru produse precum Parakill, gama Rombendazol și Romivermectin”, a declarat Constantin Chiurciu, director general Romvac Company. 
Un rol important l-a avut și exportul, care a ajuns anul acesta la 5,5% din totalul producției. Compania exportă de câțiva ani în țări precum Lituania, Nigeria, Albania, Kosovo, Malta, Spania, Macedonia, Georgia. Iar de curând, produsele fabricate la fabrica Romvac din Voluntari au început să meargă și în Irak, Irlanda și Italia.
”Exportul, pe care l-am început acum patru ani, este foarte important pentru noi și, chiar dacă nu înseamnă decât câteva procente, totuși creșterea a fost de 55,5% față de rezultatul înregistrat în primele nouă luni din 2011. Produsele medicamentoase se pot vinde în alte țări doar dacă sunt înregistrate și acolo”, a mai declarat Constantin Chiurciu.
Strategia Romvac se va axa, în continuare, pe export și pe găsirea de noi piețe. În paralel, compania va investi în inovație și lansarea de noi produse, atât pentru piața internă, cât și pentru cea externă. Compania estimează pentru anul acesta o cifră de afaceri de 46 milioane de lei. 
Romvac Company produce o gamă foarte variată de medicamente preparate în toate formele (soluții, comprimate, pulberi etc.) și vaccinuri pentru păsări și animale, având peste 300 de produse în portofoliu. De asemenea, comercializează peste 1.200 produse de la terți. Ca o recunoaștere a meritelor, așa cum se întâmplă în fiecare an, compania a primit ”Premiul pentru excelență în afaceri” și ”Locul  I  pe Județul Ilfov”  de la Camera de Comerț și Industrie Ilfov, acordat pentru activitatea din 2011. Romvac Company, înființată în 1974, este una dintre puținele fabrici din România, privatizată prin metoda MEBO, care a reușit să se dezvolte sănătos într-o piață concurențială. Constantin Chiurciu deține un pachet semnificativ  din acțiuni, restul fiind împărţit între 234 de angajaţi, dintr-un total de 374. Compania își dezvoltă producția în Voluntari (Jud. ILFOV), acolo unde are și sediul principal.