Divizia Bosch din Serbia are sediul central în Belgrad şi este prezent în țară din anul 2006. Compania furnizează clienţilor săi din Serbia, Muntenegru şi Macedonia produse din domeniile tehnologie auto, scule electrice, sisteme de securitate şi termotehnică. 
Cu aproximativ 12.000 de angajaţi şi peste 20 de centre în întreaga lume, divizia Electrical Drives oferă soluţii şi servicii inovatoare pentru acţionarea electrică a geamurilor, coloanelor de direcţie, scaunelor şi trapelor. În plus, divizia furnizează motoare pentru sisteme de servodirecţie şi pentru vehicule electrice pe două roţi, cunoscute sub denumirea de biciclete pedelec, precum şi module pentru răcirea motorului şi sisteme de climatizare, pompe de apă, supape şi ştergătoare.
Grupul Bosch este reprezentat și în România cu trei centre. În Bucureşti, Bosch este prezent cu o societate de distribuţie de scule electrice, sisteme de încălzire, sisteme de securitate, siguranţă şi comunicaţii, şi echipamente auto pentru piaţa de aftermarket, iar în Timişoara se află un centru de comunicare. La Blaj se află o unitate de producţie pentru tehnică liniară, care este în prezent extinsă cu o unitate de producţie destinată industriei auto. Numărul total de angajaţi ai concernului Bosch în România este de circa 1.400 de persoane.
Grupul Bosch este un lider global în furnizarea de tehnologii şi servicii. Conform rezultatelor financiare, în anul fiscal 2011, peste 300.000 de angajaţi au generat vânzări de 51,5 miliarde de euro, în domeniile construcţiei de autovehicule, tehnologiei industriale, bunurilor de larg consum şi echipamentelor pentru construcţii. Grupul Bosch cuprinde Robert Bosch GmbH şi cele peste 350 de filiale şi companii regionale din peste 60 de ţări. Prin includerea partenerilor comerciali şi de service, Bosch este reprezentat în aproximativ 150 de ţări. Bosch a cheltuit în 2011 peste 4,2 miliarde de euro pentru cercetare şi dezvoltare şi a înregistrat peste 4.100 de patente pe plan internaţional.