Lansat în iunie a.c., pe pieţele internaţionale, Bitdefender 2013 a fost deja recompensat cu două distincţii foarte importante în industria de securitate: ‘Editor’s Choice’, acordat de PC Mag pentru Bitdefender Antivirus Plus 2013, respectiv ‘GoldAward’ de la TopTenREVIEWS, care a plasat produsul românesc pe locul întâi în urma testelor efectuate pe 25 de produse de securitate.

Potrivit producătorului, Bitdefender 2013 asigură un mediu securizat pentru efectuarea tranzacţiilor online, protejează copiii la accesul pe internet cu sistemul Parental Control şi facilitează recuperarea terminalelor mobile în caz de furt cu modulul Anti-Theft. Noua variantă a antivirusului este compatibilă cu sistemul de operare Windows 8, potrivit Agerpres.

Suita de securitate nou-lansată cuprinde Antivirus Plus, Internet Security şi Total Security, fiind disponibilă în format electronic la toţi partenerii autorizaţi ai producătorului, pe propria pagină de internet, precum şi în magazinele de profil.

Bitdefender este, din 2001, producătorul uneia dintre cele mai performante şi eficiente game de soluţii de securitate pentru internet atestate pe plan internaţional. Zilnic, tehnologia Bitdefender protejează datele digitale ale aproximativ 400 milioane de utilizatori individuali şi companii din întreaga lume,