Magazinul va fi inaugurat azi în prezenţa autorităţilor locale din Bistriţa, urmând ca vineri magazinul să îşi deschidă porţile pentru clienţi.
Noua investiţie a dus la crearea a 178 de locuri de muncă, personalul trecând printr-un amplu program de pregătire şi specializare.

Magazinul este situat în zona industrială a municipiului Bistriţa, ocupând peste 12.000 metri pătraţi din terenul unde în trecut a funcţionat o turnătorie.

„Suntem încântaţi să deschidem magazinul nostru cu numărul 30. Este un motiv de bucurie, dar şi de sărbătoare, mai ales că acest lucru se întâmplă la 20 de ani de la înfiinţarea firmei. Ne concentrăm în continuare energiile pe extindere şi pe identificarea permanentă de noi soluţii pentru a creşte gradul de satisfacţie al clienţilor noştri”, a declarat Dragoş Pavăl, preşedintele Dedeman.
În noul magazin, cumpărătorii vor găsi peste 45.000 de articole, precum materiale de bază în construcţii, gresie şi faianţă, instalaţii termice, instalaţii sanitare, instalaţii electrice, mobilă, decoraţiuni interioare, electrocasnice şi electronice, utilaje, scule şi accesorii şi produse pentru grădină.

Magazinul din Bistriţa este cel de-al patrulea inaugurat anul acesta, după magazinele din Constanţa, Râmnicu Vâlcea şi Slatina. Până în 2015, Dedeman are ca target dezvoltarea reţelei naţionale până la un total de 45 de magazine, iar pentru anul în curs compania şi-a propus creşterea cifrei de afaceri cu 10% faţă de 2011, când aceasta a depăşit două miliarde de lei.