“Deschiderea unui magazin în Sibiu face parte din planul nostru de extindere a rețelei Halewood – The Winery Outlet. Căutăm să fim prezenți în toate orașele mari și să ajungem la cât mai mulți oameni. Mgazinele deschise recent s-au bucurat de un mare capital de incredere din partea publicului”, a declarat Dan Muntean, director general Cramele Halewood.

Stuat la circa 50 de metri de Piața Mare, pe strada Avram Iancu nr. 20, magazinul noul magazin Halewood – The Winery Outlet ocupă o suprafață de 40 de metri pătrați, din care 22 de metru pătrați sunt rezervați pentru vânzare, și are în rafturi
peste 300 de sortimente de vin – atât cele produse de Cramele Halewood cat și vinuri de la cei mai importanți producători din Europa, America, Australia şi Africa, pe care Cramele Halewood îi reprezintă în România.

Halewood – The Winery Outlet Sibiu este magazinul cu numărul 10 deschis în țară, pe lângă cele din București, Ploiești, DN1 Breza-Nistorești, Sinaia, Azuga, Brașov, Târgoviște, Urlați și Câmpulung.

Alături de Cramele Halewood din Grupul Halewood mai fac parte Halewood România, Domeniile Halewood și Halewood Internațional Premium Imports. Halewood are în propietate crame și plantații de viță de vie in regiunea Dealu Mare, Podișul Transilvaniei și Murfatlar. La acestea se adaugă Pivniţele Rhein & CIE Azuga fondate în 1892. Sediul Cramelor Halewood, pivnițele subterane, depozitul de produse finite (cu o capacitate de peste 1 milion de sticle), plus liniile de imbuteliere sunt toate la Ploiești.

Grupul Halewood deţine peste 350 hectare de vie plantate în perioada 2002-2009, cu o investiţie de peste 7 milioane de euro.