”Numărul de evenimente a crescut și mă refer inclusiv la cele sportive, mai ales că avem un nou stadion. În februarie, Eventim a fost distribuitorul exclusiv al biletelor pentru meciul Steaua – Twente, pe Arena Națională fiind peste 50.000 de oameni”, a spus Valentin Vasiloiu, managing director Eventim România. Potrivit acestuia, segmentul de sport este unul în creștere, atât pentru fotbal, cât și pentru alte sporturi precum tenis sau hochei.
Cu toate acestea, și în 2012 sectorul entertainment va aduce cele mai multe încasări pentru Eventim, peste 50% din total. ”Concertele reprezintă una dintre cele mai importante surse de venit”, a subliniat Vasiloiu.
De exemplu, la cea de-a patra ediție a festivalului Rock The City (29 iunie – 1 iulie, Romexpo), vor concerta nume celebre precum Guns N’Roses, Machine Head, The Cult  sau Saxon, iar biletele au început deja să se vândă.
Un alt segment este cel cultural, însă aici încasările sunt mult mai mici pentru că și prețul biletelor este mai scăzut. ”La finele anului trecut am făcut pași importanți și în domeniul cultural, iar  în prezent lucrăm cu zece instituții culturale”, a mai spus Vasiloiu.