Zodiac chinezesc 2024. Zodiacul chinezesc marchează începutul unui nou ciclu odată cu Anul Nou Lunar, sau Festivalul Primăverii, când un animal lasă locul altuia. La 10 februarie 2024, începe Anul Dragonului.

Zodiac chinezesc: Anul Dragonului de Lemn

Dragonul este o creatură puternică și de bun augur în mitologia chineză. Reprezintă curajul, creativitatea și inovația. 2024 promite să fie un an plin de posibilități și oportunități, notează site-ul The Chinese Zodiac.

Cei din această zodie sunt carismatici, ambițioși, aventuroși și neînfricați. Au încredere, independență și viziune. Nu le este teamă să își urmărească visele și obiectivele.

Spre deosebire de calendarul solar, care are date fixe pentru fiecare lună, calendarul lunar are date variabile care depind de fazele lunii.

Acest lucru înseamnă că începutul și sfârșitul fiecărui an din zodiacul chinezesc pot să nu coincidă cu calendarul gregorian.

Pentru a determina dacă v-ați născut sub semnul Dragonului, trebuie să vă potriviți data nașterii cu perioadele corespunzătoare ciclului Dragonului.

De exemplu, acestea sunt datele exacte pentru ultimii șase ani Dragon din trecut:

  • 2012: 23 ianuarie 2012 – 9 februarie 2013;
  • 2000: 5 februarie 2000 – 23 ianuarie 2001;
  • 1988: 17 februarie 1988 – 5 februarie 1989;
  • 1976: 31 ianuarie 1976 – 17 februarie 1977;
  • 1964: 13 februarie 1964 – 1 februarie 1965;
  • 1952: 27 ianuarie 1952 – 13 februarie 1953.

Cei care s-au născut într-una dintre aceste perioade aparțin zodiei Dragon.

La ce trebuie să se aștepte fiecare zodie

Șobolanul se va bucura de prosperitate financiară în 2024, deoarece este puternic ajutat de steaua norocoasă Jin Kui, care semnalează un flux constant de numerar și potențiale câștiguri.

Cei născuți în Anul Șobolanului se vor bucura, de asemenea, de un an plin de romantism și conexiuni profunde, dar trebuie să rămână plini de tact în comunicare pentru a evita neînțelegerile indicate de steaua Tian Xiong.

În 2024, Bivolul va beneficia de steaua Fu De, care îi va crea noi oportunități în carieră, aducându-i în contact cu persoane utile care îi vor crește veniturile.

Steaua Tian îi va binecuvânta, de asemenea, cu claritate mentală și o perspectivă pașnică, precum și cu noroc în dragoste, în special pentru cei singuri. Cu toate acestea, ar trebui să fie atenți la steaua Juan She, care poate provoca conflicte în a doua jumătate a anului.

La ce trebuie să se aștepte fiecare zodie

Tigrii vor avea mari șanse de succes financiar în 2024. Steaua Yi Ma îl va împinge să exploreze noi oportunități și să exceleze în diferite părți ale lumii.

Cu toate acestea, steaua Tian Gou poate provoca, de asemenea, unele probleme pentru Tigru dacă nu este precaut. Tigrul va trebui să evite obiceiurile nesănătoase și să își mențină stabilitatea emoțională. În relațiile romantice, Tigrul trebuie să fie atent la efectele negative ale stelei Tian Ku, care pot aduce suferință.

Iepurele se va bucura de o situație financiară stabilă în 2024, chiar dacă nu se va îmbogăți. Ei ar trebui să privească provocările minore de la locul de muncă ca pe niște șanse de a se dezvolta și de a se îmbunătăți.

Anul Dragonului aduce, de asemenea, romantism și fericire pentru cei născuți în Anul Iepurelui. Cu toate acestea, ei se pot simți singuri uneori din cauza influenței stelei Mo Yue.

Dragonul își va lua soarta în propriile mâini în 2024! Va avea șanse decente de a face bani, dar trebuie să fie cinstit și atent în gestionarea finanțelor.

Steaua Sui Jia va impulsiona cariera Dragonului, câștigând admirația și respectul celorlalți. Jian Feng aduce autoritate, dar avertizează și asupra unor potențiale accidente. Anul 2024 va fi plin de romantism pentru Dragon, dar steaua Jian Feng poate provoca și conflicte.

La ce trebuie să se aștepte fiecare zodie

Șerpii se vor bucura de noroc financiar din partea stelei Tai Yang, dar trebuie să se ferească de steaua San Sha, care le poate provoca turbulențe financiare și le poate afecta reputația.

Anul Dragonului 2024 promite succes în carieră pentru Șerpi, cu oportunități de a-și extinde rețeaua și de a încheia afaceri profitabile. Steaua Wen Chang va stimula norocul academic, iar Tian Xi aduce vești bune și promovări.

De asemenea, Șerpii vor avea parte de fericire în relații, iar romantismul este favorizat.

Persoanele născute în Anul Calului se pot aștepta la stabilitate financiară, oportunități în carieră și succes în relații în 2024, atâta timp cât au grijă de sănătatea lor și își păstrează calmul în interacțiunile personale și profesionale.

Calul va obține bani în 2024 dacă muncește din greu și depune efort. De asemenea, el poate beneficia de pe urma diversificării portofoliului său financiar.

Steaua carierei Tian Jie îl va ajuta să depășească provocările și să le transforme în șanse de avansare în carieră. Chiar și cei care vor să își înceapă propria afacere vor avea mari perspective.

La ce trebuie să se aștepte fiecare zodie

Capra va avea parte de un an binecuvântat, cu prezența stelei Tai Yin în harta sa, care va aduce o energie puternică și numeroase oportunități.

Tian Yi o va ajuta pe Capră să avanseze în carieră, dar persoanele născute în Anul Caprei trebuie să muncească din greu și să își mențină obiceiurile sănătoase.

Sănătatea va fi în general bună, cu excepția unor probleme minore.

Steaua Tian Sha poate cauza probleme legate de tată sau de rudele mai în vârstă, așa că Capra trebuie să le acorde o atenție deosebită.

Anul Dragonului 2024 va aduce bucurie și oportunități de avansare în carieră pentru Maimuță, ghidată de Steaua San Tai. Cu toate acestea, Maimuța trebuie să rămână modestă și vigilentă și să evite certurile inutile.

Zodiac chinezesc: Anul Dragonului de Lemn. Cele 4 zodii care vor avea mare succes

Cocoșul se va bucura de noroc și oportunități de afaceri în anul 2024, sub îndrumarea Stelelor Yue De, Tang Fu și Di Jie.

Perspectivele profesionale ale Cocoșului se vor îmbunătăți sub influența Stelei Yue De, care va aduce promovări și creșteri salariale. Cocoșul va avea multe oportunități din care să aleagă, dar ar trebui să aibă încredere în intuiția sa și să se concentreze pe ceea ce contează cel mai mult.

Câinele se va bucura de o stare de sănătate excelentă, dar se poate confrunta și cu un oarecare stres din când în când.

Porcii se vor bucura de un an al Dragonului prosper și plin de bucurii, datorită influenței pozitive a Stelei Long De. Vor avea multe oportunități de a-și avansa în carieră, de a obține recunoaștere și de a-și spori averea.