Zapp lansat in Romania terminalul Z910i Zapp [email protected] si planul Zapp [email protected], un pachet care combina serviciile de voce si sms tradionale, accesul la email si internet si comunicarea de tip messenger sau telefonie prin internet.

“Intentia noastra este de a lua diferite produse, de la care preluam cele mai importante functionalitati pe care apoi le combinam intr-un nou pachet care sa raspunda nevoilor de comunicare individuale ale utilizatorilor. In acest fel cautam sa eliminam limitarile impuse de tehnologiile si serviciile traditionale.” a declarat Chris Bataillard, CEO Zapp.

Z910i Zapp [email protected] este primul telefon de tip CDMA 450 Mhz care suporta push email si instant messenger voce si text.

Z910i Zapp [email protected] beneficiaza de tastatura QWERTY, conexiune de date de mare viteza prin modemul incorporat EV DO, MP3 si MP4 player si Bluetooth. Acest terminal poate fi conectat ca modem la un PC sau laptop.

Terminalul Zapp [email protected] poate fi conectat ca modem la un PC sau laptop.

Pachetul Zapp [email protected] este disponibil atat in forma postpaid cat si prepaid, oferind in total un numar de 5 planuri tarifare.

 Citiţi şi:

Zapp ţinteşte serviciile de transfer de date pe mobil